Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok barátnőt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt? Mi baj lehet velem?

Figyelt kérdés
valaki segítsen megfejteni, mert én megmondom őszintén nem tudok magamról rosszat mondani, hogy miért ne lehetne, van olyan srác aki olyan csöves és mégis normális átlagosan szép barátnője van, nem volt komoly barátnőm a leghosszabb kapcsolatom 3 hónapig tartott. 23 F

2016. máj. 5. 16:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát ez elég kiábrándító, hogy neked ennyire mindegy, hogy kivel vagy együtt. Ha szinte bármilyen átlagos lánnyal összejönnél. Hogy érezhetné magát különlegesnek egy lány a szemedben, és nem csak egynek a sok közül ha te szinte mindenkit leszólítanál?

És miért ítélkezel azon, hogy más szerelmes? Fogalmad sincs róla milyen szitációban van, de máris leszólod.

Ja igen, és a legtöbb kutyás lány baromira unja ezt a cuki (meg a gazdája is) szöveget. Elég degradáló.

2016. máj. 5. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt meg hadd döntse már el mindenki, hogy kibe szerelmes... És, ha az exébe? Tök felesleges úgy nyitni más felé, ha nem zártad le az előzőt.
2016. máj. 5. 21:19
 13/19 anonim ***** válasza:

Ti nem tudtok értelmezni?

Azt írja szívesen elbeszélgetett volna az említett lányokkal. Nem azt mondja hogy ott helyben leteperte volna őket és akkor holtodiglan holtomiglan. Jesszus...

Kedves kérdező legjobb egy baráti társaságból kiindulva ismerkedni! Ezek a random leszólítgatások nem nagyon fognak bejönni.

2016. máj. 6. 01:46
 14/19 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszolónak sikerült értelmezni legalább és valamelyeset megérteni a szituációmat,

az a baj, hogy a baráti társaságomban csak fiúk vannak, és ha mondom is ,hogy menjünk valahova akkor nem csajozni akarnak, én pedig azért nem fogok éjszakázni, hogy nézzem ahogy minden hétvégén berúgnak, egy olyan barátom van aki komoly, de neki komoly kapcsolata van, ő meg azért nem jár ilyen helyekre.

2016. máj. 6. 10:06
 15/19 A kérdező kommentje:

De nem értem a hozzászólókat ha nekem külsőre csak a jó nők jönnének be akkor azt mondanátok, hogy felszínes vagyok.

Ha meg mindenki jó aki, valahogy kinéz, akkor meg nekem mindegy kivel jövök össze azt mondjátok? Hogy egy lány sem érezné magát különlegesnek...

Ha összejövök egy csúnya lánnyal (sajnos volt rá példa) akkor is én voltam a rossz, hogy kihasználtam, csak kellett hogy legyen valakim. És ez valóban így is volt.

Tehát igazából akármit írok egyesek belekötnek.

De mivel van önkritikám egy fullos nőhöz nem fogok odamenni és mivel jó értelemben is van önkritikám egy bányarémhez sem fogok, ezért írtam hogy nekem egy kedves aranyos átlagos lány is megfelelne, sőt és igazából én szőkével sem nagyon kezdek, tehát nagyon sok lányt kizártam ezzel, hogy magasabb mint én, 15 év alatti, 100 kiló feletti, csúnya, szőke, vagy pedig olyan jó nő akiről egyből látni már, hogy szóba sem fog állni velem.

2016. máj. 6. 10:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem csak szórakozó helyeken lehet ismerkedni. Tanulsz vagy dolgozol? Ott nincsenek lányok? Interneten próbálkoztál már? Esetleg edzőteremben? Ott például sztem tök jól lehet ismerkedni , persze nem rögtön letámadni a lányokat de ha valakit már látásból ismersz legalább odamehetsz megkérdezni hogy halad az edzéssel, stb. Vagy kérdezd meg a kapcsolatban élő barátodat hogy a barátnőének nincs-e véletlenül egy szingli barátnője.
2016. máj. 6. 11:04
 17/19 A kérdező kommentje:

idén fogok végezni az iskolával, utána munkát keresek, itt a suliban kevesen vagyunk az osztályomban van 4 lány mindegyikkel jóban vagyok, de nekik hosszú komoly kapcsolatuk van már.

az edzőteremre én is gondoltam és ha anyagilag megengedhetem magamnak fogok is járni, de most ugye nem dolgoztam 4 hónapja az iskola mellett és azt egyelőre nem engedhetem meg magamnak. Ez jó ötlet is lenne mert sportolok, futni is szoktam járni.

Interneten nem írnak vissza, vagy olyan dolgot írnak amire nem tudok mit válaszolni, és nekem roppant idegesítő is hogy sokszor órákat várok hogy visszaírjon valaki, míg az életben egyből válaszol látom rajta hogy érdeklem e vagy sem, általában az utóbbi szokott lenni sajnos, de nekem ez a net nem jött be. A barátomat nem kérdezem meg, nem vagyok pofátlan, nyilván én sem örülnék ha fordított esetbe lenne, mert kellemetlen lenne megkérni a barátnőt.

Az edzőterem jó ötlet, bár ha meg visszautasítást kapnék félek nagyon kinéznének, nem úgy mint pl egy utcán való random leszólításnál ahol senki sem ismer. Én még a kórházban is megkérdeztem az asszisztens nő nevét de nem árulta el :(

2016. máj. 6. 11:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Tegyél szert nagyobb ismeretségi körre, barátkozz,járj el bulikra, programokra ahol sok lány van. Legyél határozott, barátságos ,vidám ,de ne nyálas(keress ilyen példaképeket akinek a személyiségét át tudod ültetni a sajátodéba). Változtass a külsődön: nézd meg a sikeresen csajozók,hogy néznek ki és próbálj azokhoz hasonlítani... A te szintedhez hasonló lányoknál próbálkozz esetleg eleinte lehet a nem túl szépeknél is...és idővel megjön a bátorságod akkor próbálkozhatsz jobb nőknél is.
2016. máj. 8. 13:04
 19/19 A kérdező kommentje:

nem szépeknél már volt sikerem és lehetne is, de egyszerűen nem is akarom hülyíteni, meg magamat sem fárasztani ezzel, ha ilyen van akkor felajánlom, hogy szexelhetünk ennyi. Megvagyok elégedve a külsőmmel, azon kivül, hogy nincs sűrű szakállam semmi mást nem változtatnék meg magamon, szóval szerintem csak az ismerettségi kör ami jó kiindulási irány lehet, de egy az hogy nincs kedvem kimozdulni, 2 ember van akivel mennék, nem az, hogy antiszocális vagyok, hanem nem bírom az ilyen jópofáskodó embereket, meg akik azt hiszik, hogy csak szórakozás meg a buli az élet, én olyan emberekkel akarom körbe venni magam, akik előre akarnak jutni 1-ről a 2-re, sokan megvannak elégedve a semmivel, az az életcéljuk, hogy berúgjanak minden hétvégén? szóval én nem akarok olyan emberekkel lenni akik lehúznak, szó szerint is, rengetegen kérnek kölcsön tőlem, de ha baj van mondom 2, max 3 ember van akivel fordulhatok, pl nő ügyben, felszínes kapcsolat az összes többi, sajnos én őszinte ember vagyok, nagyon látszik rajtam nem tudok smúzolni emberekkel, a lányok is látják, ha akarok valamit egyből levágják. Meg persze vannak akik beérik azzal, hogy csak barátok aztán majd egy fél év, 1 év után esetleg összejönnek, na én az ilyenektől rosszul vagyok, ha nem akkor nem.

És aztán felvannak háborodva ha egy visszautasítás után emberszámba sem veszem őket, egyetlen mentség ha van barátjuk. Különben nálam leírta magát az illető hölgy egy életre.

2016. máj. 8. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!