Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, ha valakivel szakítok akkor itt kb.3 nap alatt új barátnőt találok?

Figyelt kérdés
Pedig tök átlagos vagyok. Semmit nem csinálok csak beszélgetek a lányokkal és minimum baráti kapcsolat lesz a legtöbből. Ez megy már 20 éves korom óta, most vagy 25. Igaz, hogy kb. egy évnél tovább még egyik kapcsolatom sem tartott, de ez durva. Ha kimegyek az utcára, nincs ember. Itt meg ez van...
2015. szept. 13. 01:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem barátnőt találsz csak beszélgetőpartnert. Ennyire hülye nem lehetsz.
2015. szept. 13. 02:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok a virtuális barátnőidhez.
2015. szept. 13. 02:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Azért ha hónapokat vagy éveket FIZIKAILAG együtt vagyunk utána akkor az szerintem nem virtuális. Csak azért írtam ki, mert sokan sírnak, hogy nincs senki... nem hiszem el. Ma kimentem az utcára sétálni. Ott tényleg nem volt senki :P
2015. szept. 13. 02:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Te piszok mázlista. Nagy irígység van most :D
2015. szept. 13. 02:04
 5/11 anonim ***** válasza:
trollkérdés
2015. szept. 13. 02:10
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert ez az oldal nem társkeresésre való, tehát a női logika azt diktálja, hogy itt kell bepasizni
2015. szept. 13. 02:31
 7/11 anonim ***** válasza:
küldjed már az megunt csajok neveit akkor, köszi. :D
2015. szept. 13. 03:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy jól nézel ki.
2015. szept. 13. 09:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem nézek ki jól és nem szeretném elküldeni a nevüket mert szerintem van életük enélkül is :) Ez nem mázli... igazából itt értettem meg a nő működését. Beszélgettem itt prostitól a szűzig mindenkivel és elég sokat tanultam belőle. Erre jó ez az oldal (:
2015. szept. 13. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Vagy az nem igaz, hogy nem nézel ki jól, vagy az, hogy ilyen könnyen becsajozol.
2015. szept. 13. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!