Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogyha valakivel lefekszem, akkor veszítettem?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsán hangzik. Mégis megvan ez az érzés :( Rengeteg alkalommal ha férfiak udvarolnak, és tudom ha azt mondanám, hogy nem, akkor ,,veszítettem". Más is van ezzel így?2015. aug. 27. 19:11
2/14 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés, de hadd hagyjak itt neked egy idézetet:
"Ha azt gondolod, hogy a férfiak csak szexelni akarnak, akkor valószínűleg a szexnél többet nem is tudsz nyújtani." :)
3/14 anonim válasza:
Zavart érzek az erőben. Nem akkor veszítesz, ha igent mondasz? o.O Mert manipulálható, könnyű ember lehetsz. Ezért a lelkiismereted dolgozik rendesen.
5/14 A kérdező kommentje:
Ha azt mondanám, hogy igen :D Bocsi.
2015. aug. 27. 19:20
6/14 anonim válasza:
Most megint ufónak érzem magam. Komolyan kérdezem: ezen a bolygón nem úgy van, hogy a nők azért szexelnek férfiakkal, mert ők maguk is élvezik az együttlétet, vonzódnak az adott férfihoz, és kölcsönösen örömet akarnak okozni egymásnak?
8/14 anonim válasza:
"ezen a bolygón nem úgy van"
Voltak olyan idők is mikor úgy volt. Ez már a 21. század.:D
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért nevelték ezt belénk? Tudom én, csak valahogy mégsem.
2015. aug. 27. 19:33
10/14 omba válasza:
Azt kérdezd, aki beléd nevelte!
neked nem volt még örömteli szexuális élményed?
(gondolom, aki ilyet "nevel" annak se sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!