Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan "nincs tartásom", ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan "nincs tartásom", ha a randizás ideje alatt, aránylag korán lefekszem a férfival?

Figyelt kérdés

Sosem vártam többet 1, max 2 hét ismerettségnél a szexre, nekem ennyi mindig elég volt arra, hogy eldöntsem, érdemes-e több időt (és ezáltal szexet) áldozni az adott férfira, vagy sem. És még sosem volt ebből problémám, nem éreztem a "tartásom" elvesztésének a dolgot, kétségbeesettnek sem tűntem soha, még tizenévesen sem, és mindig tartós párkapcsolat lett belőle, emiatt nem nézett senki soha olcsó nőnek. Úgy gondoltam mindig is, hogy amikor mindketten akarjuk, a hangulat, a helyzet is olyan, akkor minek várni? És mindig bejött a dolog, tehát nincs is okom azt hinni, hogy ha másképp csináltam volna valaha is, akkor bármiben is jobb lett volna.

De itt gyakorin olyan elterjedt nézet ez a "nincs tartásod" dolog, mintha a nők nem kívánhatnák a szexet már a kapcsolat elején, vagy mintha szégyen lenne, hogy nem várom meg, amíg halálos szerelmes leszek, és utána csak nézek szomorúan, mert megdugott és otthagyott, vagy csak simán vacak a szex, de már szerelmes vagyok, hát inkább szenvedek addig, amíg el nem múlik az érzelem... Most komolyan, miért bűn, ha nem tagadom meg magam, merthogy én ilyen vagyok, és olyan párt keresek, akinek ezzel semmi baja? Nincs tartásom ettől? Ez egyáltalán mit jelent?

Előre is köszönöm! :)

2015. jún. 29. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen normális a viselkedésed akik meg nem értik azok talán nagyon konzervatívak vagy a fene tudja mi bajuk
2015. jún. 29. 10:12
 2/11 Mumusan ***** válasza:
84%
Ezzel semmi baj nincs. Akik azt írják hogy nincs tartásod emiatt azoknak a temperamentuma olyan mint a langyos húgyé.
2015. jún. 29. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Miért érdekel olyan emberek véleménye, akikhez az égvilágon semmi közöd?
2015. jún. 29. 10:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Alapvetően érdekel más emberek, a világ általános nézőpontja, véleménye egyes témákról. A saját véleményem ugyan nem fogom megváltoztatni, de mondhatjuk úgy, hogy hobbiból érdekel idegen emberek véleménye is- ezért vagyok fenn az oldalon is elsősorban.
2015. jún. 29. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
#3 fura ilyet olvasni ezen az oldalon. Persze ebben az esetben igaz. :)
2015. jún. 29. 10:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

36 éves nő vagyok, 12 éve házas, 8 éve prostituált. :) Én is nagyon korán lefeküdtem a férjemmel, talán a harmadik randin. Mióta a tudta nélkül elkezdtem űzni a legősibb mesterséget, elég 4-5 perc is, hogy egy ismeretlennel lefeküdjek. Ennyi idő alatt már kialakul a szükséges bizalom kettőnk között. :) A férjemet pedig nagyon szeretem, sosem hagynám el.

2015. jún. 29. 11:05
 7/11 Mumusan ***** válasza:
6-os troll...
2015. jún. 29. 11:10
 8/11 A kérdező kommentje:
6os, ha nem is troll (már sok helyen láttam a válaszait, kb mindenhova ugyanazt írja), akkor sem ilyen jellegű kapcsolatra gondolok, egy prostinál azért kicsit másképp működik a dolog szerintem, mint egy kapcsolatban, ahol nem csak ennyiről szólnak a dolgok. Megnézném én azt a kuncsaftot, aki miután fizetett, még 1-2 hétig mehenne randizgatni, hogy ténylegesen megkapja, amiért ment :D
2015. jún. 29. 11:13
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Sosem értettem azokat, akik hetekig, hónapokig húzták a pasit, hogy "még nem készek rá" meg tudja ég milyen szövegekkel.

Ha igazán és nagyon tetszik a másik, akkor már az 1. pillanattól fogva kívánod testileg is, de nagyon. Ha nem kívánod, ne is kezdj vele (ez az én véleményem).

Az meg, hogy 80 éves Rozi mamának megfelelj és kivárj házasságig - az az idő meg elmúlt és a te életed a tiéd.

Én a 2. randin lefeküdtem a barátommal és 2 éve együtt vagyunk azóta is.

Anyám 2. randi után már odaköltözött apámhoz és együtt vannak azóta is (26 éve).

Ennyit a tartásról. Tartom magam - ha a pasast bottal se, ha megbízhatatlan, ha nem akarok semmit.

15-16 évesen ez még cuki, romantikus és a lányregényekben is ezt írják, de 20 felett minek csodát csinálni az ember lukából és megtagadni a saját természetes igényeit. Számomra ez a képmutatás.

Nem úgy fogsz meg egy hapsit, ha húzod az agyát (ha meg igen, mert olyan típus, egész életedben ezt kell játszanod, ahhoz meg kinek van idegzete.)

2015. jún. 29. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:

9. Ez mind szép és jó lenne, nálad és a szüleidnél pont bejött. De mi van, ha másnál nem jön le? Nagyon megkívánja a pasit, lefekszenek, de végül vagy kihasználja, vagy nem illenek össze? Azért nem mindenhol van, hogy 20 évesen tartós kapcsolat alakul ki, nem emiatt. És a szüleid sem átlagos esetek, mert minden második házasság válással végződik.

Örülök, hogy ilyen könnyen megtaláltátok egymást, de ha másnál ez nem jön be, akkor negyedévente megy randizni, nagyon megkívánja és lefekszik vele, és így pár éve alatt marha sok emberrel lefeküdt, csak azért, mert te Rozi néni 80 éves szindrómával általánosítasz.

2015. jún. 29. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!