Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan "nincs tartásom", ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan "nincs tartásom", ha a randizás ideje alatt, aránylag korán lefekszem a férfival?

Figyelt kérdés

Sosem vártam többet 1, max 2 hét ismerettségnél a szexre, nekem ennyi mindig elég volt arra, hogy eldöntsem, érdemes-e több időt (és ezáltal szexet) áldozni az adott férfira, vagy sem. És még sosem volt ebből problémám, nem éreztem a "tartásom" elvesztésének a dolgot, kétségbeesettnek sem tűntem soha, még tizenévesen sem, és mindig tartós párkapcsolat lett belőle, emiatt nem nézett senki soha olcsó nőnek. Úgy gondoltam mindig is, hogy amikor mindketten akarjuk, a hangulat, a helyzet is olyan, akkor minek várni? És mindig bejött a dolog, tehát nincs is okom azt hinni, hogy ha másképp csináltam volna valaha is, akkor bármiben is jobb lett volna.

De itt gyakorin olyan elterjedt nézet ez a "nincs tartásod" dolog, mintha a nők nem kívánhatnák a szexet már a kapcsolat elején, vagy mintha szégyen lenne, hogy nem várom meg, amíg halálos szerelmes leszek, és utána csak nézek szomorúan, mert megdugott és otthagyott, vagy csak simán vacak a szex, de már szerelmes vagyok, hát inkább szenvedek addig, amíg el nem múlik az érzelem... Most komolyan, miért bűn, ha nem tagadom meg magam, merthogy én ilyen vagyok, és olyan párt keresek, akinek ezzel semmi baja? Nincs tartásom ettől? Ez egyáltalán mit jelent?

Előre is köszönöm! :)

2015. jún. 29. 10:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10-es és miért baj, ha az ember több emberrel lefekszik élete során? Ha az 1. kapcsolatnak pl. nem az ő hibájából lesz vége, az újjal szintén le fog feküdni és ha annak is, akkor is. Ássa el magát valaki, mert egyszer kihasználták? Ez sajnos benne van a pakliban, de várakozás után is kihasználhatják. Volt egy osztálytársam, akiről tudta mindenki, hogy vár az igazira, kis álmodozó lány volt. A fiúk meg fogadtak, hogy az egyik ágyba viszi. Fél évig etette a pasi a csajt, amíg az beleszeretett és lefeküdt vele, ezek után meg otthagyta a srác és ezzel volt tele a suli. jól megtörte azt a lányt, aki ennyi idő alatt már el is felejthette volna az egészet. Így még rosszabb volt neki, hogy tartogatta magát és elhitte a gyerek hazugságait.

Szóval ilyen is van, nem garancia semmire a tartás.

2015. jún. 29. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!