Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal, randi után illik írni valamit neki a randival kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem igazán mondtuk egymásnak hogy jól éreztük magunkat, bár látszott szerintem. Bókoljak neki SMS-ben vagy valami?2015. jún. 27. 14:51
1/5 anonim válasza:
Csak annyit hogy jól érezted magad.
2/5 Mumusan válasza:
Ne sms! Hívd fel, és mondd el hogy hogy érezted magad, érdeklődj hogy hogy érezte magát, stb.
3/5 anonim válasza:
Senki sem várja el, hogy ódákat zengj, de biztosan jól esne neki egy kedves üzenet.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jól esik, ha szavakba öntitek, hogy jól éreztétek magatokat akkor is, ha egyértelműnek tűnik. Ez gyakorlatilag egyben löketet is ad a másodikhoz. Nem kell túlragozni, annyi elég, hogy örülsz, hogy találkoztatok, nagyon jól érezted magad.
5/5 anonim válasza:
engem a hideg kiráz az ilyenektől, ha jól éreztük magunkat az úgy is látszott.
inkább kérdezd meg mikor találkoztok legközelebb, az kicsit jobb mint egy sablon 'dejóvót' üzenet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!