Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiteti el velem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiteti el velem, hogy akar valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel elkezdtünk komolyabban ismerkedni. Sajnos én Egerben lakok, ő Nyíregyházán. Én Nyíregyházára járok főiskolára, így még ebben a hónapban voltak ott vizsgáim. Múlthéten megbeszéltük, hogy megyek hétfőn vizsgázni, és akkor vizsga után találkozhatnánk. Én vasárnap direkt rá is kérdeztem, hogy akkor biztos találkozunk?! Erre még ő volt felháborodva, hogy igen, hiszen megbeszéltük. Oké, levizsgáztam. Végeztem 6 órakor. Ő 4-ig szokott dolgozni, már közben is beszéltük, hogy lejön a fősulihoz. Kérdezem tőle, hogy 19.39kor megy a vonatom, mit csinálok addig? (Reménykedtem benne, hogy veszi a lapot, hogy miért kérdezem.) Nem írt vissza. Írtam neki, hogy kössz ezt megjegyeztem. Erre írta, hogy mit? Én erre már csak annyit mondtam: Semmi, hagyjuk.

És azóta nem is írt.. Pedig mindennap beszéltünk, és mindennap ő írt nekem. Nagyon megbántott, mert nála éreztem azt, hogy lehetne komolyabb is. Azt az oldalát "ismertem" meg, ami nekem nagyon szimpatikus volt. Mivel hasonló tulajdonságokkal bíró férfit gondolok el magam mellett.

Most mégis miért csinálja ezt? Miért szívódik fel? Miért nem mond nekem okot, hogy elfejtsem?

Ezen agyalok azóta, és keresem a hibát, de még nem jöttem rá. Kérlek értelmes válaszokat adjatok! Köszönöm.

Én 21/N

Ő 23/F

2015. jún. 25. 09:52
 1/3 Estienne ***** válasza:
De miért nem tőle kérded, miért nem találkoztatok? Mi csak találgatni tudunk, de ahhoz kevés a konkrétum is..
2015. jún. 25. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én találkoznék vele. De vissza sem ír, az üzeneteimre. Leírtam neki nyíltan mit gondolok, és szeretném vele megbeszélni.De válaszra sem méltat. Ezért csak találgatni tudok én is. Ezek után mit tehetnék még?
2015. jún. 25. 12:08
 3/3 Estienne ***** válasza:
Akkor végig hazudott valamiről...
2015. jún. 25. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!