Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg többet akar?
Facen ismertük meg egymást, ő kezdeményezett. Találkoztunk egyszer, ami kicsit furán sikerült mert nagyon sokat beszélt, de egyébként szimpatikus volt, csak sok lett belőle az az 5-6 óra amit együtt töltöttünk. A randi után írta, hogy nagyon tetszem neki, és jól érezte magát velem, reméli hogy lesz folytatása. Volt egy beszélgetés részlet mikor kértem tőle egy képet és ő azt mondta cserébe engem kér. Aztán találkoztunk másodszorra, elkezdtük kérdezgetni egymást olyan témákról amikbe facen belekezdtünk de nem beszéltük meg mert hosszú kifejteni vagy ilyesmi. Ekkor megkérdeztem, hogy hogy értette, hogy engem kér? Zavarba jött és azt mondta, hogy tetszem neki, hát szeretne jobban megismerni és majd meglátjuk. Ez korrekt is, ugy gondolom. Viszont picit fura, hogy az első tali után arról beszéltünk melyikünk mit szólna ha a másik tegyük fel megcsókolná, mégis mikor találkoztunk egyáltalán nem közeledett. Mikor elköszöntünk, két puszit adtunk és végig simította a karom, a kezfejemig. Csak nekem fura, hogy nem lépett? Nem hiszem, hogy nem merne, mert elég magabiztos típus.
Szerintetek?
Ő 23F, én 21N
Lehet magabiztosnak mutatja magát kívülről, de belül fél kezdeményezni.
Nyugodtan megcsókolhatod te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!