Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érhette a "jeleimet" vagy csak nem akar többet?
Van egy srác az osztályban, aki tetszik és szerintem én elég egyértelmű jeleket küldök neki. Szemezek vele, rámosolygok ha találkozik a tekintetünk, segítek neki és a múltkor elhívtam kutyát sétáltatni ( ami időjárás miatt elmaradt ). A legtöbbször ő kezdeményez beszélgetést (kivéve fb-n ott én).
Szóval akkor tetszem neki? Tudom, ti ezt nem tudjátok, de a leírtak alapján...
A fiúknak milyen jeleik vannak, ha tetszik nekik egy lány?
Köszi szépen minden választ előre is :) 14L
Nekem is tetszik egy srác, egy suliba járunk. És hát nekem elég egyértelmű jeleket ad, hogy tetszem neki, de kitudja.
Ha félős, és nem mer lépni, akkor sokszor rád néz, mosolyog, elpirul, a haverjai beszólogatnak neked, vagy a fiút neked lökik ha a közelükben jársz, és nevetnek. Szerintem ennyi, bár nem nagyon érthetek hozzá, hisz én is lány vagyok :D
Nyolcadikosok vagyunk és nem ugyanoda megyünk továbbtanulni szóval...
De ha egyszer elhívtam akkor szerintem elég egyértelmű "jeleket" adtam :)
"Mikor értitek már meg végre, hogy a fiúk NEM fogják fel az egyértelmű jeleket sem?
A legszolidabb "jel", amit felfognak, az a mellbimbó látványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!