Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Színházba akar vinni randizni egy Sexpír darabra. Engem ezek nem érdekelnek, hogy mondjam meg?
így, ahogy itt leírtad.
ja és Shakespeare (ennyire nem bonyolult leírni), még mobilról sem.
Mondd neki hogy őszinte szeretnél lenni vele és nem annyira vagy oda a színházért, de értékeled az ötletét és nagyon szívesen randizol vele szóval kéne találnotok olyan alternatívát amit mindketten szívesen csináltok.
Értelmes ember ezt felfogja és nem sértődik meg.
Első randinak tényleg nem a színház az ideális.
A problémád is érthető a dologgal.
Viszont a "sexpír" egy kicsit kicsapta a biztosítékot.
A kultúra viszont jó dolog, szóval a későbbiekben azért ne zárkózz el előle teljesen.
Azt a rohadt életbe! Sexpír!!!!
Pedig szedhetnél egy kis műveltséget magadra, bár tudom, az hamarabb meglátszik, ha iszol, mint ha olvasol :)
Azzal egyébként egyetértek, hogy első randiként beszélgetős helyet kell választani.
Mondd meg neki nyugodtam, hogy:
-Ne haragudj, de egy műveletlen liba vagyok, és nem szeretném ha ez megváltozna!
Vigyél fel inkább hozzád, és sámfázzunk egy nagyot!
Piát hozzál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!