Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amanda :) kérdése:
Ez most barátság vagy többet akar?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyok, haverok vagyunk, sokat hülyülünk. Nekem van barátom, és szeretem is, viszont a srácnak nincs senkije.
Tegnap megvártam suli után, mert azt mondta, hogy mesélni akar valamit.
Szóval, megvártam, és megkérdezte, hogy hazakísérhet-e, én meg annyira megdöbbentem, hogy rávágtam, hogy persze...
Hazakísért, 1,5 órát dumáltunk mindenféléről, és egyszerűen nem akart hazamenni. (kb. az 5. busszal ment el, ami jött, mert a buszmegállóban álltunk)
Azt mondta, hogy nagyon szép vagyok, ha kibontom a hajam, és sokszor megölelt, csak úgy.
Ez most mi???
2015. jan. 11. 14:58
3/6 anonim válasza:
Beléd esett, és próbálkozik, annak ellenére h barátod van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Kedves 4. kommentelő!
Inkább nem. :D
2015. jan. 13. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!