Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy problémás fiúba. Mindenki azt állítja, hogy ő is belém (ezt ő még nem mondta). Sokat törődik velem, én afféle "jó kislány" vagyok, ő meg a "rossz fiú", egy teljesen más társaságból. Nem értem miért nem akar velem járni? Állítólag, így most "vagyok is neki, meg nem is", de ha járnánk, majd szakítás lenne a vége, akkor elveszítene, továbbá nem akarja, hogy elrontson, vagy hogy olyan életmódot éljek, mint ő. Mit tegyek?2013. okt. 9. 17:30
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de vezet az orrodnál fogva. Ez így neki nagyon kényelmes, hogy "vagy is neki, meg nem is". Bármikor dobbanthat, ha jön valaki, akit nálad jobbnak talál.
2/9 A. Bundy válasza:
jaj de aranyos, jó kislány és rossz fiú szerelmitörténet hát nem szép? ne is figyeljrá csinálj úgy mintha a barátnője lennél majd hozzászokik a helyzethez
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott már, bosszant is. De ez már fél éve tart, és annyira érzem, hogy közel vagyunk egymáshoz. Próbált már elhívni, közeledni, de valamelyikünk elszúrta, féltékennyé akarta valahogy tenni a másikat. Biztosan tudom, hogy nincs más neki.
2013. okt. 9. 17:39
4/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Igen, úgy csinálok most is, majd megnézem, hogy mire jutok vele. :)
2013. okt. 9. 17:40
5/9 A kérdező kommentje:
VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!
2013. okt. 9. 17:45
6/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Ha ő nem akkor te elhívod valahova ahol kettesben lehettek nyugodtan és megbeszélitek a dolgot.
7/9 anonim válasza:
Mi jön be rajta, ha problémás és rossz életmódot él? Szeretnéd megváltoztatni őt? Nem bántásból, de szerintem illúziókban vagy. :( Miért problémás? Írj pr-ben, ha gondolod, hátha tudok segíteni. Láttam már hasonlót.
8/9 anonim válasza:
Aha, és félév alatt nem sikerült elhatároznia magát? Te ennyire naiv vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!