Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek olyan pasi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek olyan pasi miért akar kapcsolatot, aki alig jár valahol, ki tudja tölteni az idejét tanulással és még pénze is alig van, tehát elég korlátozottak a lehetőségei?

Figyelt kérdés
Szerintetek ő mit várna egy barátnőtől?
2013. jún. 8. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szeretetet.
2013. jún. 8. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Szeretetet!?
2013. jún. 8. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugye az, hogy valaki nem unja magát naphosszat, meg nem megy el beb*szni minden másnap, az nem tudna mit kezdeni egy barátnővel. Érdekes logika.
2013. jún. 8. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
"még pénze is alig van," Itt a lényeg, aki csóró, az dögöljön is meg, ne akarjon barátnőt! (Gyengébbek kedvéért, ez természetesen irónia volt). Amúgy sajnos az az igazság, hogy a nők többsége tényleg így gondolkodik, még ha persze így ilyen nyersen ezt azért nem is mondják ki.
2013. jún. 8. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Unja a recskát...
2013. jún. 8. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:

miért ne akarhatna ő is ember, és ő is társas lény, ha nincs valami retardációja, pl. nem pszichopata.

és miért ne találhatna, mondjuk olyat aki szintén kitölti az idejét, pénze is alig van... ma már az is jó melónak számít ebben az országban ha 12 órázol és kapsz érte 80ezret.

sőt, örüljön akinek van melója, nem mindenki ilyen szerencsés!

2013. jún. 8. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, nem is értem, hogy merhet olyan barátnőt remélni, akinek alig van pénze!

Hová fajul a világ!

Teljesen igazad van kérdező, én törvénybe foglalnám, hogy csak annak lehessen barátnője, akinek minimum 10 millió Ft-ja van úgy, hogy nem is dolgozik mellette!

OFF: Anyám borogass!

2013. jún. 8. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Uram atyám....

Ne vele foglalkozz!

Amúgy a kérdésed alapján valószínűleg felszínes vagy, de majd talán meglátod(bár nem érdemled meg), hogy igen is a szerelem, szeretet, megértés, szexuális vonzalom, hűség, tisztelet számítanak egy kapcsolatban, nem pedig a pénz.

Egyébként nem minden lány szeret eljárni otthonról. Én is egész nap itthon vagyok, max. elmegyek biciklizni a faluba fél órácskát... Azon kívül mindig megy a gép, rajzolgatok, és egyáltalán nem tartom magam unalmas embernek.

Jah, és van ám Szerelmem, ő is ilyen, és minden király :3

17/L

2013. jún. 8. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem akarok kapcsolatot. 3 ból az első kettő igaz rám.
2013. jún. 8. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem viccből akar
2013. okt. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!