Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasi előbb szerelmet vall, aztán - mikor már beleszerettem- le akar beszélni magáról?
és mennyire cigizik? olyan egy buliban 10 szál, vagy 1 nap 10 doboz?
azért nem mindegy.
józanul belegondolva, ha minden pénzét cigire költi, nem lesz valami jó életed vele. soha még egy ajándékra se futja majd, kivéve ha nem ő Ritchie Rich (jó, h.lye példa)
jártok egyébként? mert akkor lehet hogy mégis meggondolta magát, csak nem akar megbántani és az a stratégiája, hogy majd megutáltatja/untatja magát veled és majd te elhagyod, ő meg mossa kezeit, az ártatlan bárány.
volt ilyen pasim, be is sokalltam a viselkedésétől, hogy mindent másokra hárított
akkor az a baj. lehet úgy gondolja, kár a strapáért, nem adod könnyen magad, ő meg talál valakit aki igen.
előző pasim pl. azzal dicsekedett hogy neki minden csaj már 1 hét után beleugrott az ágyába.
én nem vagyok ilyen, szóval nem is lett belőle semmi
vagy a másik, hogy megsajnált, úgy gondolja neked jobb pasi jár aki képes rád jó sokat várni ellentétben vele, vlsz belefáradt a várakozásba
vagy lehet hogy feltűnt neki valami régi nő és újra feléledt a szenvedély... annyi minden lehet.
kicsit több támpont kellene, mert így csak találgatni lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!