Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar többet?
Figyelt kérdés
Van egy srác, egy buliban ismertem meg (aminek már több mint egy hete), nagyon jó fej volt, beszélgettünk és táncoltunk reggelig, csók is volt, majd elkísért a buszmegállóig. Másnap bejelöltem facebookon, vissza is igazolt, de azóta sem beszéltünk. Nyilván, még én sem tudom, hogy mit akarnék, de szívesen beszélgetnék vele. Ma nagy nehezen ráírtam, egy annyit h "szia", de vissza sem írt. Szerintetek is akkor reménytelen a helyzet? 20/L2015. jan. 18. 23:42
1/5 anonim válasza:
Felejtsd el mielőtt megszereted...
2/5 anonim válasza:
Vagy még a bulit próbálja kiheverni :D Adj neki időt! Vagy lehet elment kácsákat kergetni.. sose lehet tudni!
3/5 anonim válasza:
Vagy azért nem ír vissza, mert feléd tart egy nagy virágcsokorral, és szerenádozni fog az ablakod előtt ;)
4/5 anonim válasza:
Igazából két opció van, vagy nagyon félénk és csak részegen volt bátorsága ehhez, vagy tényleg nem akar semmit és azért nem keres, illetve nem válaszol. Én az utóbbit tartom valószínűbbnek, mert azért ennyire csak nem féltékeny ennyi idősen, hogy még facebookon sem mert visszaírni.
5/5 anonim válasza:
igen, reménytelen a helyzet, ha nem írt vissza azonnal, nyílván semmi más dolga nincs, csak visszairogatni mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!