Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki utólag jön rá, hogy nem kellett volna valakit ellöknie magától, akivel még el sem kezdődött a dolog, az visszacsinálható?
Másfél hónapig neten leveleztem egy lánnyal. Nagyon bejött külsőre, szexuálisan, belsőre is és bevallom komolyat tervezgettem Vele. Aztán találkoztunk, külsőre továbbra is tetszett nekem, és szexuálisan is nagyon mozgatja a fantáziámat, bár a személyiségében nem éreztem azt a hű meg ha-t elsőre és így randi után, így eltűntem két hétre, amin Ő teljesen kiakadt, hetekig írt, hogy - egy jól sikerült randi után, ahol megcsókoltam, fogtam a kezét és a kettőnk jövőjéről beszéltem Neki - miért tűntem el. Nem válaszoltam Neki egy üzenetére sem, majd kb 2 hét után megírtam, hogy nem éreztem magamban azt az érzést. Hülyeség volt? Kicsit bánom a dolgot, mert ez a lány úgy érzem, komolyan szeret engem és hiányzom is Neki. Nagyon rosszul is érzem magam. Lehet kellett volna még egy esélyt adnom a dolognak és nem egy randi után dönteni kettőnkről?
Vagy egy randi még semmit nem jelent?
Egy randi még nem jelent semmit, de "egy jól sikerült randi után, ahol megcsókoltam, fogtam a kezét és a kettőnk jövőjéről beszéltem Neki" - így már azért más a helyzet. Ha bizonytalan voltál, miért tettél úgy, mintha biztosan tudnád, hogy lesz folytatás? Így átverted magadat is, őt is!
Én egy ilyen bizonytalan pasival nem tudnék mit kezdeni...
Legközelebb az első randin csak beszélgess, ismerd meg minél alaposabban a másikat, ne közeledj, ne tervezgess közös jövőt, hanem jelezd, hogy tetszik, de később fogod tudni eldönteni, hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!