Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet hogy csak azért marad velem mert tudja hogy hamarosan lefekszem vele? 16/L

Figyelt kérdés

Pár hónapja vagyunk együtt. Azt beszéltük meg, hogy nem sietjük el a szexet, de néha alig bírjuk magunkat visszafogni. És mondani is szoktam, hogy nem bírom sokáig mert nagyon kívánom.Tudom, hogy szeretjük egymást, sőt, imádjuk, és nem csak amiatt van velem.

De néha olyan furán jön le, hogy kérdezgeti tőlem, hogy bírom-e még, meddig bírom..

De utána meg mindig mondja hogy ő nem siettet.

Tehát a kérdésem nonsens.

De azért leírnátok a véleményeteket?

Lehetőleg oltások nélkül :) Köszönöm.

2015. jan. 29. 13:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy szeretjük egymást, sőt, imádjuk, és nem csak amiatt van velem"

Akkor mi a kérdés?

2015. jan. 29. 14:00
 2/20 A kérdező kommentje:

jogos.

csak gyanús hogy néha ilyeneket kérdez

2015. jan. 29. 14:00
 3/20 anonim ***** válasza:

Ha azt mondja nem siet vele, akkor rajtad múlik csak mikor történik meg. Másik kérdés, hogy ha már párhónapja húzod, akkor meddig fogja még ő bírni.. /ez pedig leginkább kor függő szerintem/ És te érzed, hogy szeret-e vagy sem... mennyit tett eddig érted? mivel bizonyított? ezeket mérlegeld..

Hány éves a srác?

2015. jan. 29. 14:02
 4/20 anonim ***** válasza:
Mert ő is nagyon kíván már, és csak adod alá a lovat, amikor te is mondod. Ettől még nem kihasználni akar, csak szeretne már úgyis veled lenni. És szerintem mostmár tényleg nincs értelme tovább húznod :)
2015. jan. 29. 14:03
 5/20 anonim ***** válasza:

"És mondani is szoktam, hogy nem bírom sokáig mert nagyon kívánom"

akkor mégis mire vársz? De most őszintén! Szereted, kívánod, stb... hol van leírva, hogy akkor neked most csakazértis várnod kell?

A kislány s a felnőtt nő között az egyik(!) vízválasztó különbség, hogy a nő már tudja, hogy nem kell várnia meg ideológiákat gyártania, hogy miért nem, a kislány meg még fejben nem tudja ezt eldönteni.

Döntsd el melyik vagy, és dönts aszerint! Dönts!

2015. jan. 29. 14:03
 6/20 anonim válasza:

a fiúd hány éves?

mert nyilván ő is nagyon kíván téged és alig bír magával.

ha tudod, hogy szeret és megbízol benne ne aggódj, nem hiszem, hogy ezért van veled, de te ismered

petting volt már?

2015. jan. 29. 14:04
 7/20 A kérdező kommentje:

Bebizonyította szerintem hogy szeret, bemutatotta szüleinek már rég, és én is az enyémeknek. Sokat járunk egymáshoz. Ha nem gondolná komolyan szerintem ez nem lenne így. Meg nagyon sok mindent kaptam tőle.

Ami visszatart még, az az hogy szűz vagyok és nem érzem magam teljesen felkészültnek

2015. jan. 29. 14:07
 8/20 anonim ***** válasza:

"néha alig bírjuk magunkat visszafogni"

és nem érzed magad felkészültnek ?

ha elkap az érzés essetek egymásnak... én fiú szemmel úgy látom, hogy ez ellentmondás... azért mondod, mert félsz az ismeretlentől. De át kell esned rajta úgy is, ez természetes izgalom. Ha a srác szeret téged valóban és ennyire jól vagytok, akkor nincs mire várni szerintem :)

ez csak az én véleményem...

2015. jan. 29. 14:14
 9/20 anonim ***** válasza:

" nem érzem magam teljesen felkészültnek"

Innen tudjuk, hogy nem vagy még Nő bármit is gondolsz a témáról. Párkapcsolatban van szex is.

Ez aláírom, hogy nagy, de még diák szerelem :)

2015. jan. 29. 14:20
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tényleg félek kicsit az ismeretlentől... De néha tényleg úgy vagyunk hogy már csak egy hajszál választ el. És olyankor még ő mondja hogy álljunk le, mert ő tiszteletben tartja azt, hogy azt mondtam, hogy ne siessük el. És így el fogjuk sietni.

Tehát ezt nagyon becsülöm benne

2015. jan. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!