Hamarosan lefekszem a barátomma.16 éves vagyok és még szűz. Attól félek, hogy "lökdösni" fogja a méhnyakam. Ez lehetséges? Elég nagy a pénisze. Az baj, ha nem megy be teljesen?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 13:37
1/8 anonim válasza:
most komolyan, ha ennyire nem vagy tisztába alap dolgokkal akkor kicsit várnod kellene még.szerintem
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval...
3/8 anonim válasza:
Tökmindegy, mekkora a mérete, így is, úgy is fel fog érni a méhszájig, szóval emiatt kár aggódni. Igen, lökdösni fogja a méhnyakad. És akkor mi van? Szerintem ne agyalj ilyen dolgokon, egy dolog az elmélet, egy másik a gyakorlat.
5/8 anonim válasza:
Igen, lökdösni fogja. És? Neizgulj, ha fáj akkor finomabb lessz veled (de csak ha szólsz neki) Majd szépen lassan menni fog, és szeretni fogod a sex-et. Ne idegeskedj Ilyeneken. Attól csak rosszabb lessz, mert görcsös leszel.
6/8 A kérdező kommentje:
az fáj?
2008. aug. 29. 22:09
7/8 anonim válasza:
az első közösülés a nők többségének minimum kis fájdalommal jár. de még a második, harmadik is.. sőt, van akinek nagyon is fáj. de percek is elegek, és a fájdalom enyhül, és jön a csodálatos és örjítő érzés..:)
szval ne izgulj azon,h fájni fog-e. majd szülés előtt aggódj ilyeneken..;)
8/8 anonim válasza:
A méhszáj érintése van akinek tetszik,és izgatoan hat,,opersze ha finoman cisnálják,van akinek kellemetlen,de abba sem halt még sneki bele,max ne vágja be tövig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!