Ha még szűz vagyok, és lefekszem egy fiúval, a fiú érzi mikor átszakad a szűzhártyám?
Ő nem érzi, csak te vérezhetsz, és azt látja.
De ez nem törvényszerű, hogy minden ember vérzik. :)
Nekem apukám régen erről azt mesélte (volt egy szűz barátnője), hogy akkor az első behatolás nehézkesebb, nem tud csak úgy besliccanni a dolog, hanem úgy óvatosan kellett naki be-behatolgatni.
És én is ezt tapasztaltam, de szerintem ha sokat pentingeltek előtte, vaj a fiú sokat újjazza a lányt az akció előtt, akkor nem okoz akkor gondot az első, mert már úgy kitágul és rugalmasabb lesz a nyílás.
Igen a pettingelčs jo elötte
Gyakoroljĺtok persze ugyse lehet megĺllni hogy be ne tegye a szerszĺmot
De nyugodtan ujjaztasd magad akĺr 2 vagy 3 ujjĺval ovatosan
Nčha mčg elis člvezhetsz
De kĺrpotold a fiut hogy akĺr elis rĺzod neki vagy a combod közč szoritod čs ugy mozgatva člvez el
Ha a csiklodat ingerli igy neked is jo lehet
az olyan égő,ha vérzik a lány nem ?!:/
illetve a lányoknak az..és meddig vérzik, meg milyen mennyiségben?persze, ez változó, de akkor mit csinál a lány? tampont dug fel? vagy betétet tesz be..?:S és ha elszakad a szűzhártya, és vérzik és észreveszik akkor nem hagyják abba? ugyanúgy folytatják??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!