Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet hogy csak azért marad velem mert tudja hogy hamarosan lefekszem vele? 16/L
Pár hónapja vagyunk együtt. Azt beszéltük meg, hogy nem sietjük el a szexet, de néha alig bírjuk magunkat visszafogni. És mondani is szoktam, hogy nem bírom sokáig mert nagyon kívánom.Tudom, hogy szeretjük egymást, sőt, imádjuk, és nem csak amiatt van velem.
De néha olyan furán jön le, hogy kérdezgeti tőlem, hogy bírom-e még, meddig bírom..
De utána meg mindig mondja hogy ő nem siettet.
Tehát a kérdésem nonsens.
De azért leírnátok a véleményeteket?
Lehetőleg oltások nélkül :) Köszönöm.
Fejben azok vagytok. Amíg így kotlotok egy szexen azok vagytok és ez diák szerelem.
Nem életkor kérdése ki hol tart fejben.
Azért, mert nem akarok 2-3 hónap után lefeküdni vele, mert szűz vagyok még, diákszerelem?
szerintem nem. csak nem vagyok felelőtlen
egyébként is, nem akarok felnőtt nő lenni 16 éévesen. Most van az az idő, amikor élvezni kell az életet és bele kell vágni minden marhaságba. Ráérek felnőtt lenni majd 25 után. Szerintem.
Egyébként meg sok 12-13 éves lány nem szűz már. Akkor ők is felnőtt nők? Hát nem. Csak követik a "divatot". Az, hogy mikor növök fel, az nem függ össze azzal, hogy mikor veszítem el a szüzességem. Ez rá az élő példa.
Ebből is látszik, hogy egy szót nem értettél abból amit mondtam.
Szereted, kívánod, kotlasz rajta. A szüzességednek semmi köze nincsen ehhez. Dönts, hogy kapcsolat vagy totyorgás egy helyben, nekem tényleg mindegy.
A kérdésed lényege az volt, hogy szeret e (és értelmetlen hiszen később leírod hogy igen és tudod nem ezért van veled) az én kérdésem meg az, hogy akkor mire vársz? Átlátod e és érted a kérdést vagy sem? Ez a mérce ezt kell megugrani :)
Semmi köze ennek ahhoz, hogy ki mikor veszíti el :)
Mire várok? Arra várok, hogy teljen el egy kicsit az idő. Én komolyabb lány agyok annál, minthogy ennyi idő után beadjam a derekam.Lehet ezt jó szemmel is nézni, rosszal is. Ki hogy látja a dolgokat. De a barátom büszke arra, hogy még megvan a szüzességem.
És hogyne lenne már ennek köze a szüzességemhez?
Ha egyszer szűz vagyok és ez a téma, evidens hogy köze van hozzá.
Ehhh
ahhoz van köze, hogy nem a helyzethez, igényeitekhez, kapcsolatotokhoz mérten éled a nemi életedet, hanem naptár szerint és ideológiákra alapozva "komolyabb lány vagyok én annál".
Nem vagy az. Ha tényleg az lennél már tudnád, hogy csak az adott helyzet, és benne a szereplők számítanak, teljesen lényegtelen adat, hogy 1 hét vagy 10 hónap.
A helyzet felmérése, átlátása, és a döntési képesség hiánya a problémám.
És amíg ez nem megy addig tényleg ne csináld. Amikor egy naptár mondja meg, hogy mikor nem vagy olyan lány, ott tényleg felesleges bármi útmutatást adnom.
Tipikusan az a csaj, aki most védi a szüzességét, hogy ijj-ajj félek, még nem tudom stb... aztán a gyerek majd szépen ott hagyja, mert beleun a várakozásba...
A kislány szomorú lesz, elmegy iszogatni egy társasággal, leissza magát mint a szar vagy leitatják a "barátok" aztán az első helyesebb srác még az nap este beteszi neki :)
Próbáltam oltás nélkül írni, de ha szeret ez a szerencsétlen, te pedig kívánod tőle a szexet és szeretitek egymást, akkor miért kell ez a sok kérdés ?? Lefekszel vele és ha szét mentek fél év múlva, akkor is azt mondhatod, hogy olyannal csináltad aki szeretet... mert az alapján amit írsz, a gyerek oda van érted te meg csak a kitalált problémáiddal húzod az időt, meg az ő fejét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!