Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan csajokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan csajokat, akik szeretethiányosak, rengeteg ölelésre vágynak, egésznap együtt szeretnének lenni valakivel és felszínes kapcsolat helyett tényleg egy szeretetre épülő kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 21:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
24F
2015. aug. 8. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Meglepő hogy ilyen pasik is léteznek
2015. aug. 8. 21:17
 3/19 anonim ***** válasza:
53%
Sok helyen.De nem a diszkoban, a plazaban, es nem a hordaban kozlekedo vihoraszo kis k...vak kozott. Remelem segitettem.
2015. aug. 8. 21:17
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

Én találtam már egy ilyet, de sajnos ő még akar ismerkedni mielőtt be lépne egy kapcsolatba azelőtt még sok embert akar barátilag szeretni.

Fura érzés volt hallani. Azóta se vagyok komplett peddig már eltelt több mint egy hónap.... csalódtam az egész életben.

26f

2015. aug. 8. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:
34%

Egész nap együtt? Én dolgozni is járok...

Egyébként ilyen vagyok, de van párom, aki hasonló mentalitású.

2015. aug. 8. 21:18
 6/19 anonim ***** válasza:

2-es, mi ezen a meglepú? Én is ilyen vagyok, erre vágyom. Sút, bulizni is szoktam járni, és néha megfordulok egy-egy plázában is. Most akkor nem vágyhatok szeretetre?

21/F

2015. aug. 8. 21:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
De letezhet ilyen, voszont a matematikai eselye...kb0.00001%. Szoval igazabol teljesen elhanyagolhato ha az atlagot tekintjik. De pwrsze lehetseges.
2015. aug. 8. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Remelem sokszorosan elgepelve is ertheto. Sorry
2015. aug. 8. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A szeretethiányt nem a túlzott közelséggel és a kisajátítással kell kezelni. Te ez utóbbit akarod, erre keress apakomplexusos csajokat. ők azok, akiket nem zavarja ha a nyakukon ülsz 0-24.
2015. aug. 8. 21:27
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Tudod kinek kéne ilyen kapcsolat.. Nem akarok megfulladni.

Egyébként a kapcsolatom szeretetre épülő, nem felszínes, de egyáltalán nem telepszünk egymásra, hagyunk szabad teret a másiknak és ez így van jól.

Amit te leírtál..hát kösz, de nem kell.

2015. aug. 8. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!