Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találok olyan csajokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan csajokat, akik szeretethiányosak, rengeteg ölelésre vágynak, egésznap együtt szeretnének lenni valakivel és felszínes kapcsolat helyett tényleg egy szeretetre épülő kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 21:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az összes választ! :)

#3 A sok hely közül mondanál párat példának?

#9 Köszönöm a választ! És hol találok apakomplexuszos lányokat? :DD

#10 Nem neked írtam :) Örülök, hogy boldog párkapcsolatban élsz. Nem tudom, hogy kinek kell ilyen kapcsolat... Pont ezt szeretném kideríteni, ezért írtam ki ezt a kérdést.

2015. aug. 8. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Én kb. ilyen vagyok, de már férjnél. Szerintem nem helyfüggő, hogy hol lehet hasonló nőkkel találkozni. Én pl. régen sokat jártam bulizni, nagy vagány csajnak tűntem kívülről, pedig dehogy!

Szívesen mentem moziba, bármilyen kiállításra, kirándulni, vagy akár csak sétálgatni a városban.

Internetes fórumokon is sokat beszélgettem (nem társkeresőn).

A férjemmel meg a munkahelyünkön ismerkedtünk meg.

2015. aug. 8. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Szoval egy cuki kulcstartot akarsz .. :D
2015. aug. 8. 23:40
 14/19 Költőnő? ***** válasza:
56%
függő csoportokban. Aki egész nap, minden nap a másik nyakán óhajt csüngeni az függő.
2015. aug. 9. 08:48
 15/19 anonim válasza:
#2 igen,és fiatalabban is csak nagyon ritka. 15
2015. aug. 9. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Egész nap együtt? Az beteges. Ez függő kapcsolat lenne.
2015. aug. 12. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Csodálkozom, hogy a kommentelők mindenbe belekötnek, de sajnos ma már ilyen világot élünk.

Én is erre vágyom, de persze nem 7/24 együtt lenni a másikkal.

Kérdező, beleférne, ha a másikat nem látnád mondjuk 1 hétig? Persze nem rendszeresen. Vagy ha 1 héten csak 2 napot tudnátok együtt lenni. Persze ha jobban kialakul a kapcsolat, akkor lenne belőle összeköltözés is, de érted...

Mielőtt privátban írnál, mondom hogy fiú vagyok.

2016. máj. 16. 22:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Találtam egy ilyen lányt!! És nagyon imádom. És nagyon boldog vagyok vele *.*

Utolsó, hát mivel már van valakim, ezért amúgy sem írnék. De köszi, hogy mondod, hogy fiú vagy, a fiúk nem hoznak izgalomba engem.

2016. máj. 17. 01:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Beteg...
2017. júl. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!