Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok anti-szoc barátnőt?
Olyan lány érdekelne, aki nem szeret társaságba járni, ahogy én sem. Nagy megkönnyebülés lenne ha nem kéne a lökött ismerőseivel lógnom.
Netes társkereső felejtős.
F28/187
A megoldás egyszerű: ha nem akarsz társaságba járni, nem jársz. Szerintem senki nem tart pisztolyt a fejedhez.
Én társasági ember vagyok, de sose vártam el a társamtól, hogy velem szórakozzon, ha neki nem volt kedve hozzá. Attól, hogy van egy közös életünk, még nem kell feltétlenül sülve-főve együtt lenni, kimondottan egészséges, ha mindkét félnek van saját élete is.
Antiszociális barátnőt legkönnyebben a börtönben vagy a pszichiátrián találsz, de persze te nem is azt akarsz, mert kevered a (szezont a f@$zommal), khm, szóval az _ANTI_szociális az _A_szociálissal.
Nézelődj az interneten az érdeklődésednek megfelelő, vagy általános beszélgetős felületeken, aztán ha akad valaki, aki szimpatikus és megfelel a kritériumaidnak, meg lehet próbálni komolyra fordítani a dolgot.
Jelen! Ossz-vissz ket problema van.
Hozzan csoppet tulkoros vagy, es mar elkeltem a piacrol 3 eve.
Antiszoc baratnot ne az utcan keresgelj :D hamarabb talalsz neten, engem Honfoglalon ismert meg a parom.
18/L
18L tényleg túl fiatal lennél hozzám; barátaim nekem vannak, de elég ha 1 hónapban 1x látom őket.
Itt nem csak arról van szó h nem akarok a bartnő társaságába eljárni, hanem eleve számomra az lesz szimpatikus, aki nem ilyen "minden lében kanál" bulizós alkat.
Honfoglalózni csak ezért nem fogok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!