Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem találok barátnőt mert nincs szerencsém?
Figyelt kérdés
Másra egyszerűen nem tudok gondolni, mivel elégedett vagyok magammal(talán túlságosan is), jóképű vagyok, jól nézek ki, jó rendes és tehetős családba születtem, a szüleim tisztességes embert neveltek belőlem. Egyetemre járok, vannak céljaim. A legtöbb lánnyal jól kijövök,meg lazán elbeszélgetek velük, nincs gond ilyen téren az önbizalmammal, de valahogy rendes komoly párkapcsolat nekem sosem jön össze, a leghosszabb kapcsolatom (már ha annak lehet nevezni)egy hónapig tartott. Pedig nem vagyok se túl bunkó, se túl rendes, nemtom mi az oka. Mert a korosztályomban(20-25 évesek) sok olyan fiút ismerek, akik az élet egyéb területein sokkal szerencsétlenebbek nálam, de mégis van/volt tartós több évig tartó kapcsolatuk, szóval ha nekik összejött akkor elvileg nekem simán mennie kéne, de még sincs szerencsém.2015. okt. 30. 15:40
1/16 anonim válasza:
Rothad a lelked a csinos pofid mögött.
3/16 anonim válasza:
valószínűleg azért nem találsz nőt, mert piedesztálra emeled őket, már papucs vagy az első 2 percben is... pedig ők is ugyanolyan emberek mint te, szeretnek jókat szexelni, enni, üríteni, stb...változtass ezen! sok sikert
4/16 anonim válasza:
Milyennek kepzeled el azt a not akivel szivesen osszejonnel (kulso es belso tulajdonsagok egyarant)?
Nem lehet, hogy tul nagyok az elvarasaid?
20/L
5/16 A kérdező kommentje:
Nem emelem piedesztálra a nőket, mint már írtam nem vagyok se túl bunkó, se túl rendes. Nem tartom a nőket se többnek se kevesebbnek magamnál, ugyanolyan emberek mint én, sosem papucskodtam, senkinek nem fogok behódolni, ha nem értek vele egyet.
Nincsenek nagy elvárásaim, valójában csak egyetlen egy van, mégpedig ,hogy vonzódjak az adott lányhoz, mert olyannal tényleg nem jönnék össze, akihez nem vonzódom.
2015. okt. 30. 16:13
6/16 anonim válasza:
Erre mit mondhatnank? Ennyibol nem tudunk mit kihozni...ezek alapjan nincs baj veled, most nincs szerencsed, ez van.
7/16 anonim válasza:
Hát ez nem egy nagy elvárás, viszont ha csak a külseje alapján döntöd el, hogy együtt vagy valakivel és nincs ezen kívül valami más kapocs, akkor ne csodálkozz, hogy nem tartós a kapcsolat.
8/16 A kérdező kommentje:
Az hogy kihez vonzódom, nem csak az illető külsején múlik, ez annál sokkal összetettebb dolog, sok olyan lánnyal találkoztam már, aki nagyon szép volt külsőre, de a stílusa, vagy a hangszíne, vagy a szaga annyira taszított, hogy nem tudtam vonzódni hozzá, és olyan lányokat is ismertem ,akik kép alapján egyáltalán nem voltak szépek, mégis élőben amikor találkoztunk nagyon vonzódtam hozzájuk.
2015. okt. 30. 16:30
9/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl romantikus vagy?
10/16 anonim válasza:
Nem túl romantikus; ő mr. tökéletes! csak most éppen szerencsétlen. egyébként mindenben kegyetlenül jó, még önkritikában is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!