Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon nehezen izmosodó fiúnak nehezebb barátnőt találnia?
Nem kell hurkának lenni ahhoz hogy jól nézz ki.
178/68 vagyok, kondi mostanában kimaradt, régen nagyon nehezen izmosodtam, 50-60 kiló voltam, az gáz volt.
Tömegnövelőztem fél évig, meg kellő mennyiségű sört megittam, és jelenleg nincs panasz az alakomra, max saját magam részéről, hogy szeretnék valamivel több izmot felszedni mellre+karra.
(illetve pólóban lehet, hogy jobban néz ki egy mackósabb, vagy testesebb srác, de amint lekerül a póló mindig rádöbbenek h basszus, ha csaj lennék, tuti nem választanék egy kicsit testesebb srácot)
20/F
Nem... Nem az izom a lényeg... Na jó az is, mert ne fújjon el a szellő... Sokkal fontosabb a magabiztosság és az hogy elfogadd és szeresd magad... Mert ha Te magad sem szereted magad, akkor mástól hogy várhatnád ezt el???
Számokban pl én 175/83 vagyok... Pedig a konditermeket is csak kívülről láttam csak...
És csinos, okos, kedves és ügyes menyasszonyom van... Szóval fő a magabiztosság, a sárm, meg a harcművész múlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!