Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy férfinak nagyságrendekkel nehezebb vonzó külsőt elérnie?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 08:28
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Azoknak a fejében,akik otthon ülnek a fotelban magányosan és nem tesznek érte semmit, igen. A többiek megmozdulnak és rájönnek arra, mire képes a testük.
2015. aug. 4. 08:56
 2/32 anonim ***** válasza:
50%
Valamivel igen mert egy nő sminkelhet hogy szebb legyen, egy férfi arca meg olyan amilyen... És az arc fontosabb, mint a test.
2015. aug. 4. 09:00
 3/32 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem, de ez az én véleményem.
2015. aug. 4. 09:05
 4/32 A kérdező kommentje:
#1 Na ezt rám pont nem mondhatod, mert az ismerettségi körömből én sportolok és edzek a legtöbbet több mint egy éve, ennek ellenére közel sem nekem van a legjobb testalkatom, van aki semmit nem tesz és genetikai adottságainak köszönhetően nagyon jól néz ki.
2015. aug. 4. 09:28
 5/32 anonim ***** válasza:
28%
Igaz. Millió és egy videó, képsorozat van fönn a neten, ahol csúnyácska, jelentéktelen lányból jól megválasztott ruha, frizura és smink segítségével bombázót faragnak. Egy férfinak sokkal nehezebb dolga van. Legalábbis ami a külső megjelenést illeti.
2015. aug. 4. 09:40
 6/32 anonim ***** válasza:
57%
Nem, ez kamu.
2015. aug. 4. 09:59
 7/32 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg nem igaz. Ha egy férfi ad magára, az már pl félsiker. Igényes, ápolt, tiszta ruha..

Tud játszani a korát illetően, h borostás legyen, v teljesen csupasz, h mennyire sármos, vagy sporots akár a borosta által is.

Ugyanúgy áll a férfiaknak is a lehetőség h hosszú v rövid hajuk legyen, amit vagy gyorsan bezseléznek, vagy egy bizonyos fazonra vágva hordana, vagy hosszú hajként úgy ahogy...

Aztán ott a ruha. Míg egy férfi felvesz egy farmert, egy cipőt hozzá egy pólót és egy öltönykabátot már elegánsnak mondható, míg egy nő azért többet pepecsel, mert : görbe a lába, nagy a feneke, kicsi a melle és ezért órákon át vadássza a megfelelő ruhát, ami kb kiemeli azt amit ki kell és eltakarja amit el kell.

Ezenkivül egy elronott/eltúlzott smink is szörnyű, mig a pasinak erre sem kell figyelnie, mert ha ápolt, tiszta bőre van, az is elég vonzó tud már lenni.

ert valljuk be, azért jobban megnéz egy férfi egy olyan nőt, akin ha nem is prios rúzs, de némi kence van.

TEhát azt mondom, hogy a férfinek elég egy alapvető ápoltásg, egy jó ruha (pl amit leírtam), és kb ennyi.

Az, h az illető meg 120 kg vagy 75 annyiból lényegtelen, hogy a nők ugyanúgy nem egyensúlyúak, tehát ebből a szempontból egálban vagyunk.

2015. aug. 4. 10:10
 8/32 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó amit leírtál, csak a valóságban ennyi nem elég a nőknek, hogy ápolt vagy és tiszta, valamint jól öltözött. Ha csúnya az arcod, alapból kiestél, lehet akármilyen hajad. A nők viszont sminkkel kategóriákat javulhatnak. Aztán ott a testalkat, egy férfinak évek munkája az izom felépítése. Egy nőnek mit kell? Lefogyni. Pár hónap.
2015. aug. 4. 10:16
 9/32 anonim ***** válasza:
66%

Ha te magad elraktároztad a fejedben, h tudod a választ, akkor miért írtad ki a kérdést? Egyébként nincs olyan, h csúnya pasi. De ha folyamaton ezt sugárzod ki magadból, h te ocsmány vagy, miért is várod el, h bárki más helyesnek találjon?

Röviden ez a véleményem erről a 600x szor is lerágott témáról:

Tudok egy bolygót, egy vörös képű uraság lakik rajta. Az soha egyetlen virágot meg nem szagolt életében. Soha egyetlen csillagot meg nem nézett. Soha senkit nem szeretett. Soha nem csinált egyebet, mint folyton csak számolt. És egész álló nap azt hajtogatta, amit te mondtál az imént: "Én komoly ember vagyok! Én komoly ember vagyok!", és csak úgy dagadt a kevélységtől. Hát ember ez? Dehogy ember! Gomba!

2015. aug. 4. 10:22
 10/32 anonim ***** válasza:
73%

Nem igaz, de nyilván te lepontozod a tiédtől eltérő véleményeket.

1. Nem minden nőnek kell kigyúrt izom-állat.

2. A férfi test könnyebben leadja a túlsúlyt.

3. A férfi könnyebben izmosodik, mint a nő

4. A férfinek nem kell sminkelni,kozmetikázni magát, senki nem várja el, senkit nem érdekel milyen a körme, haja,csak ápolt legyen.

5. Igen,a csúnya arc hátrány egy férfin is de egy nőn még inkább.

6. Igen, a testalkat megnehezítheti a jó alak elérését, kinek így, kinek úgy, de ez meg mindkét nemre igaz.

7. Egy férfi ha nem jóképű, humorral, intelligenciával még pótolhat, ha egy nő nem csinos, nem szép, az intelligencia még hátrány is mert a pasik többsége tart az okos nőktől.

8. De mondd, csak, ha elhiszed a saját verziódat és itt mindenki lelkesen egyet ért veled, akkor neked attól jobb lesz?

2015. aug. 4. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!