Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha a fehér bőrszínem miatt gúnyolódnak rajtam? Tetszhetek így egy férfinak?
nekem pl a barna bőr nem tetszik, sem a szoláriumos, sem a "gyári"...a nap barnított is csak mértékkel...
nekem a fehér bőr tetszik :)
22F
Ne viccelj már, van egy csomó férfi, akinek kifejezetten a szép fehér bőrű lányok tetszenek, nem pedig a télen-nyáron szolizott négercsókok :-)
Pl. nekem is sokkal jobban tetszenek a fehér bőrű lányok, csak most nem divat ilyennek lenni. Én is elég fehér bőrt kaptam a természettől, ráadásul még szeplős is vagyok.
Nekem is elég világos a bőröm, még ilyenkor nyáron is alig tudok barnulni egy kicsit, ráadásul emellett olyan sötét barna a hajam, hogy szinte fekete és a szemem is, így még erősebb a kontraszt. Mégis sokan vannak, akiknek ez tetszik.
Néha velem is előfordul, hogy valaki megjegyzést tesz, fiatalabb koromban még kicsit zavart is, ma már nem. A férjemnek pedig különösen tetszem így, neki nem jönnek be a sötétebb bőrű nők.
Ha barna a bőre, akkor megverik, mert bevándorló, ha fehér a bőre, akkor meg nem tetszik senkinek, és kigúnyolják.
A fene sem érti ezt az egészet.
HAHAHAHA de fehér vagy... szánalmas.
Most komolyan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!