Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy egy férfinak nagyságrendekkel nehezebb vonzó külsőt elérnie?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 08:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Az elittárson vagyok fenn, bár már be sem nézek,felesleges. Azt azért hozzá tenném,hogy 38 éves vagyok, tudom, hogy az én korcsoportom alapvető problémája az, hogy a hozzám illő negyvenes pasik is inkább a fiatal lányokra hajtanak aki nem elvált, nincs gyerek, stb. De azért akkor is érdekes, hogy azt tapasztalom, hogy 1-2 kétségbeesett 60 (!!!) körüli pasit leszámítva senkinek sem kell egy csinos, életvidám anyuka. A szextárskeresőről 2 hét múlva kiregeltem, mert megkaptam a választ, mire vagyok jó a férfiak szemében a mai világban.

Van most valakim, hangsúlyozom, nem panaszkodom, de amit sokan nem értenek meg az az hogy attól még hogy száz pasi nyomul egy nőre vagy akár csak egy, a nő akkor is egy olyan férfira vágyik akivel a lelkük is össze passzol. Ebből a szempontból mindegy, hányan állnak sorba, sőt: állnak-e sorba. Mert ha nem találom meg azt akire azt mondom: ő az aki mellett reggel fel akarok ébredni, ő az akinek a vállára akarom hajtani a fejemet és ő az akinek a szemébe akarok nézni holnap is, holnap után is évek múlva is......akkor nem kell más. Nem akarunk vakvágányon vesztegelni a szomszéd Pistivel aki megelégszik velünk is mert nem jut bomba nő és hát ugye rendes gyerek....mert a kapcsolat elköteleződés és akkor talán mindketten elszalasztjuk az igazit.

Végkövetkeztetés: A nők csak akkor vannak előnyben ha szexkapcsolatot akarnak. Egyébként nem. De azt meg a legtöbb nő nem akar.

2015. aug. 5. 07:38
 32/32 anonim ***** válasza:

Amit írtam, a 18 és 30 közötti nőkre értettem. 30-on felül nem tudom, hogy mi a helyzet. Ahogy írtad a te korosztályodból is sokan hajtanak huszonévesekre, ezért mondtam, hogy könnyű dolguk van.

Viszont egyetértek, egy 38 éves nő már nehezen talál párt magának. Persze, nem is kellene párt keresnie, hiszen ő fiatalabb korában már választott párt, akitől van gyereke is.

Elittárs az egy hulladék pénzlehúzós oldal. Egyszer megpróbáltam, ki sem tudtam tölteni, egy idő után annyira ráuntam, hogy inkább hagytam a francba.

Én pedig attól félek, hogy most nem kellek a nőknek, de majd ennyi idősen már beérik velem is, amikor a macsó bunkó lelép. Aztán néha megjelenik, mennek a veszekedések, nosztalgia, fellángoló szerelem, aztán takarodjak a francba, mert ők egy család. Később megint szakítanak és az egész színjáték kezdődik előről.

2015. aug. 5. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!