Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam azon hogy egy férfinak se kellek?
Külsőre teljesen átlagos vagyok. Nem a külsőmmel van a gond. De csak rövid ideig járnak velem fiúk. Ők nem magyarázzák meg mi a szakítás oka. Egy fiúval jártam, jól elvoltunk elvileg, de miután találkoztam a barátaival, akik érzékeltették hogy nem vagyok szimpi nekik, beleszóltak abba hogy mire költöm a pénzem stb. Ezután nem keresett többet, de őt se lehetett elérni telefonon ezek után.
Egy másik fiúnak meg bevallottam hogy még érintetetlen vagyok, erre Facebookon megírta hogy én túl jó vagyok hozzá, és nem akar tőlem már semmit se. Akkor ezek szerint nem éri meg őszintének lenni? :(
nyugodtan legyél őszinte, így legalább kiszűröd a bunkókat
engem nem zavarna, ha egy lány még szűz lenne, sőt kifejezetten örülnék neki
22/f
Nyugodj meg, szerintem sem kell két fiú alapján messzemenő következtetéseket levonni :) Engem is dobáltak ki néhány hét után, mégis voltak hosszabb kapcsolataim is. Légy bátran őszinte, és ha egy mód van rá, kerüld az ilyen kis befolyásolható, felszínes gyerekeket :) Sok sikert!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!