Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném túl magam azon hogy egy férfinak se kellek?
Külsőre teljesen átlagos vagyok. Nem a külsőmmel van a gond. De csak rövid ideig járnak velem fiúk. Ők nem magyarázzák meg mi a szakítás oka. Egy fiúval jártam, jól elvoltunk elvileg, de miután találkoztam a barátaival, akik érzékeltették hogy nem vagyok szimpi nekik, beleszóltak abba hogy mire költöm a pénzem stb. Ezután nem keresett többet, de őt se lehetett elérni telefonon ezek után.
Egy másik fiúnak meg bevallottam hogy még érintetetlen vagyok, erre Facebookon megírta hogy én túl jó vagyok hozzá, és nem akar tőlem már semmit se. Akkor ezek szerint nem éri meg őszintének lenni? :(
Nem hiszem, hogy az artatlansagod lehet a gond, mint inkabb emiatt skrupulusaid lehetnek es valoszinu inkabb vagy fapina, mint cukorborso.
Te is azt irtad, hogy kulsore elvagy magaddal ... talan a belsod csunyacska?
Na, most vagy olyan szerencsétlenül választottál eddig, hogy épületes taplókba botlottál, vagy valamiért te nem tudod folyamatosan fenntartani a férfiak érdeklődését. De még az is lehet, hogy eddig olyanokkal találkoztál, akikkel nem volt meg az összhang.
A két példádhoz hasonlóval már én is találkoztam régebben, egyik fiú azt mondta, hogy azért nem szereti a szűz lányokat, mert ha elveszítik a szüzességüket, akkor megváltozik az egyéniségük, a másik meg olyannyira hallgatott a barátaira, hogy ők mondták meg, kivel járhat. Na, erre varrjál gombot! :D
Van ilyen, ne keseredj el. Nyugodtan legyél őszinte, hosszútávon úgysem tudja az ember megjátszani magát és így legalább hamar kiderül, van-e egyáltalán értelme a hosszútávnak.
Két szakítás az semmi. Majd ha az ötvenediken is túl vagy, na majd akkor...
Egyébként próbálj meg minél kevesebb pasast a friendzóne-ba száműzni, és nekik is esélyt adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!