Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem találok barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem találok barátnőt mert nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Másra egyszerűen nem tudok gondolni, mivel elégedett vagyok magammal(talán túlságosan is), jóképű vagyok, jól nézek ki, jó rendes és tehetős családba születtem, a szüleim tisztességes embert neveltek belőlem. Egyetemre járok, vannak céljaim. A legtöbb lánnyal jól kijövök,meg lazán elbeszélgetek velük, nincs gond ilyen téren az önbizalmammal, de valahogy rendes komoly párkapcsolat nekem sosem jön össze, a leghosszabb kapcsolatom (már ha annak lehet nevezni)egy hónapig tartott. Pedig nem vagyok se túl bunkó, se túl rendes, nemtom mi az oka. Mert a korosztályomban(20-25 évesek) sok olyan fiút ismerek, akik az élet egyéb területein sokkal szerencsétlenebbek nálam, de mégis van/volt tartós több évig tartó kapcsolatuk, szóval ha nekik összejött akkor elvileg nekem simán mennie kéne, de még sincs szerencsém.

2015. okt. 30. 15:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Senki sem tökéletes.
2015. okt. 30. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Miért támadtok be valakit azért rögtön, mert pozitívan értékeli magát? Ha valaki tisztában van azzal, hogy jól néz ki, vagy intelligens, stb, akkor minek kellene álszerénykednie? Azért, hogy ti ne érezzétek magatokat szrul?
2015. okt. 30. 17:41
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

Jaj ne, ne kezdjétek itt is, mindig hibáztatni kell valamit, a külsőséget, a személyiséget, a nőket, a pénzt, valami kifogást mindig találtok, sulykoljátok egymásba, aztán csodálkoztok, hogy mennyi az önbizalomhiányos srác a világban, holott igazából senki nem tehet semmiről, csak így alakult. Szóval kérdező, igen, nevezheted szerencsének, véletlennek, istennek, karmának, sorsnak vagy aminek akarod, nagyrészt tényleg ezen múlik. Ez ugyanolyan, mint hogy bizonyos emberek egyszerűen vonzzák a drámát maguk köré, mások meg ha fejreállnak se lesz mozgalmasabb az életük.

Mindenesetre nem sok olyan ember van, aki egyedül öregszik meg, szóval szerintem nem éri meg rágódni rajta, majd jön valaki, ha elérkezik az ideje, addig meg tedd ami jól esik:)

2015. okt. 30. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy lehúzzák azokat egyből, akiknek pozitív az önképük, holott minden reményvesztett srácnak azt tanácsolják itt, hogy építsen önbizalmat, találja meg magában a jót... Akkor hogy is van ez? :D

Am simán lehet balszerencse, hogy most nem találsz senkit.. Ismerek olyan 0 IQ-s srácot, aki nem is néz ki jól, munkája sincs, barátnőt még is talált... Ahogy olyat is ismerek, aki értelmes, jól is néz ki, mégis volt olyan időszaka, hogy nem talált párt :)

Azért ne add fel :)

L/23

2015. okt. 30. 20:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy egyszer tényleg rám talál a szerencse.
2015. okt. 30. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Ember, most kb leírtad az én helyzetemet, ugyanez van nálam is. Engem is érdekelne, hogy ez mégis mi okból lehet így.
2015. okt. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!