Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán megy a párkeresés.3 éve nem sikerült barátnőt találnom, persze speciális helyzetben vagyok, hol kezdjek bele?
Krónikus betegségem van, ezért nem vagyok olyan, mint az egészséges emberek, és emiatt nem is igazán találom a helyemet, de nem is vagyok annyira beteg, hogy csak beteg emberekkel ismerkedjek, ilyen "két világ között" ragadt emberke vagyok.
Volt több barátnőm is, volt aki hasonló betegséggel küzdött, mint én, de volt egészséges is, de ahogy halad előre az idő nem jön össze, talán, mert nem vagyok olyan férfias és fiatalabban, ez nem érdekelte annyira a lányokat.
Nagy problémám, hogy alacsony vagyok ( mondjuk örülök, hogy ekkora vagyok legalább ) és vékony.
Summa Summarum: Ti hol kezdenétek ismerkedni, ilyen paraméterekkel? Esetleg lányok, titeket mennyire zavarna, ha egy srác ilyen problémákkal küzd?
Betegseg fuggo (bocsanat, de mi az a betegseg?), amugy nekem is van (pl asztma).
Az magassag nem erdekel nyilvan.
Megértem.
Személyiség a fontos,és hogy hasonlók legyenek a társ kapcsolatban,elfogadják,megértésék és szeressék egymást!
Olyat kell keresned aki elfogad téged amilyen vagy!
soksikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!