Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb megjelenésű lányok, fiúk ti hogy álltok a párkeresés témához?
Ha valaki "túl jól" néz ki, akkor nem is találjátok vonzónak?
Esetleg ilyen "ez van ezt kell szeretni" alapon vagytok a párotokkal?
Inkább maradtok egyedül?
Nem foglalkoztok ezzel a problémával, és így is olyanoknál próbálkoztok, akikre ténylegesen vágytok?
Engem nem igazán izgat a külső, szerintem az átlagba tartozom. Nekem inkább olyan lány kell aki nyíltan képes elmondani az érzéseit, tud kedves és megértő lenni és aki igényli, hogy szeressék és törődjenek vele. A külső is számít persze. Egyébként szerintem mindenkinek más a szép... nekem lehet, hogy egy picit eltérő ízlésem van, mint az átlagnak.
F
Azt nézem meg, az kezd el érdekelni, akivel gondolkodás nélkül ösztönből összemosolygok. Hogy most a másik fél ezek után hogy néz ki, majdnem teljesen mindegy.
Foglalkoztat a probléma, de nem stresszelem túl magam azon, hogy egyedül vagyok. Minek erőlködjek? Vagy elém akad a lány, akit úgy érzem, muszáj lesz megszereznem, vagy nem. Ettől még az életem teljes :)
24/F
A külsőm a legkisebb bajon a párkeresésben!
Elváltam kétszer, öreg, beteg szüleimmel élek vidéken...
Kegyetlenül kivagyok, hogy nincs párom, de ez nem kell egy nőnek sem :-(
Vidéken pedig alkalmi kapcsolat nem létezik.
Kb sehogy. Soha nem kaptam semmi visszajelzést a lányoktól.
Mit jelent az, hogy túl jól néz ki?
Nincs párom.
Úgy néz ki maradok egyedül.
Persze, hogy olyannál próbálkozok akire vágyok, különben semmi értelme nem lenne a dolognak. :D
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!