Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok barátnőt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok barátnőt? Mi baj lehet velem?

Figyelt kérdés
valaki segítsen megfejteni, mert én megmondom őszintén nem tudok magamról rosszat mondani, hogy miért ne lehetne, van olyan srác aki olyan csöves és mégis normális átlagosan szép barátnője van, nem volt komoly barátnőm a leghosszabb kapcsolatom 3 hónapig tartott. 23 F

2016. máj. 5. 16:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem tudsz magadról rosszat mondani, az baj, nincs önismereted. Mindenkinek van rossz oldala. Biztos, hogy neked nincs?
2016. máj. 5. 16:21
 2/19 A kérdező kommentje:
hát van önkritikám, de olyat nem tudnék mondani ami kizáró ok lenne. Persze az ha magasabb a nő mint én, vagy van pasija, de az összes többi esetben nem tudok olyan ésszerű magyarázatot ami miatt visszautasítana, és a valóságban mégis sokszor megtörtént már, de miért? :(
2016. máj. 5. 16:27
 3/19 anonim ***** válasza:

Tehát mindenkinek veled kéne lennie akinek nincs párja és alacsonyabb nálad? xD Jó vicc.

Talán az lehet a baj, hogy te nem egy személyt keresel érzelmekkel, hanem csak egy akármilyen nőt. Az igazi érzelmes párkapcsolat nem úgy alakulnak ki, hogy a hideg logikát követi az ember, az érzelmeket nem lehet irányítani.

2016. máj. 5. 16:33
 4/19 A kérdező kommentje:
lényegében leírtad, hogy igen aki alacsonyabb, nincs párja és nem is csúnya, én azokban a lányokban mind barátnőjelöltet látok, de ők meg bennem nem látják amit én szeretném hogy lássanak bennem. Nem is azt mondom, hogy jöjjek össze bárkivel, de pl ha odamegyek egy lányhoz és randit kérek nálam evidens, hogy nem kellene nemet mondania, ha a fent emlitett kritériumok is teljesülnek. És nem is az ilyen modell, meg újgazdag nőkhöz megyek oda, vagy írok ha neten keresem az igazit, akik válogatósak, hanem az átlag nőkről van most szó.
2016. máj. 5. 16:39
 5/19 anonim ***** válasza:
44%
Jézusom, a te szótáradból hiányoznak az olyan szavak, hogy: érzelmek, szerelem, vonzalom, stb ugye? Ha valaki nem érez irántad smemit, akkor mégis miért menjen el veled bárhová is?? Ennek semmi köze ahhoz, hogy átlagos-e vagy sem. Azért nincs barátnőd mert ijesztő ilyen szintű érzéketlenség, nulla EQ...
2016. máj. 5. 16:43
 6/19 A kérdező kommentje:

légyszíves ne sértegess én megoldást keresek, nem vitatkozni szeretnék, úgyhogy én el is tekintek inkább attól amit a végén írtál. De akkor mégis a 0-ról hogyan lehetne és kivel?

Értem mit mondasz? de ha nem ülök le egy lánnyal meginni valamit vagy kajálni akkor hogyan ismerhetném meg ha csak messziről nézem? vagy nem is értem hogy mondod vagy akik együtt vannak a nagyvilágban már ránézésre tudták a párjukról, hogy szeretik? Én tényleg ápolt, kedves, udvarias vagyok volt rá példa hogy odamentem egy idegen lányhoz és udvariasan felajánlottam, hogy meghívom ebédelni, de én akkora meglepettséget nem tapasztaltam még mint akkor és értetlenül állok ezelőtt.

Én nagyon nem értem ezt, lehet azért mert nekem nincs társaságom, egy igazi barátom van és mellette a testvérem akivel még ilyen a kapcsolatom, szóval ha engem bárki megállítana beszélgetni, akár nem is párkeresés céljából szívesen csatlakoznék, ezért nem is értem az elutasításokat.

2016. máj. 5. 16:50
 7/19 anonim ***** válasza:
48%

Oké, de másoknak még lehet nagyobb baráti köre, akikkel társaságba jár. Ha egy random fiú odajönne hozzám, egy ebédajánlattal valószínűleg én is elutasítanám... Valami kisebb dologgal is lehetne kezdeni, nem? Az ebéd túlságosan belsőséges és költséges is, amivel lekötelezed a másikat. Másfelől pedig erre tényleg ritkán hívják meg az ember leányát szerintem, nem csodálom, hogy nagyon meglepődött. Főleg, ha azt veszem, hogy engem az előző 2 barátom se nagyon hívott meg még kapcsolatban sem...

27N

2016. máj. 5. 17:53
 8/19 anonim ***** válasza:
61%

Komoly baj van veled ha nem érted, miért utasítanak vissza. Senkinek nem kell/kellene elfogadni a közeledésed csak mert nincs kizáró ok a párkapcsolatra. Lehet nem vagy szimpatikus vagy szerelmes másba lehet az is nem tart vonzónak. Ezer meg egy oka lehet miért nem.

Én se fogadnék el ilyen meghívást idegentől. Nem mindenki ismerkedik szívesen.

2016. máj. 5. 19:15
 9/19 A kérdező kommentje:

Na ezeket végképp nem értem akik reménytelenül szerelmesek valakibe, például az exükbe... én is szerelmes vagyok életem első szerelmébe a mai napig, de mivel lelépett egy gazdag idősebb pasival én tudom, hogy vele nincs közös jövő és én nyitok mások felé is. Igen lehet hogy költséges az ebéd, de volt, hogy ott volt 200 ezer forint a zsebemben és akkor sem voltam boldog, randira is mindig veszek csokit vagy valami apróságot a lányoknak.

De hogyan lehetne kisebb ajánlattal kezdeni?

A sok visszautasítás után most szüneteltetem ezt a dolgot, de a mai napon is tudnék 3 esetet, buszmegállóba állok és ott egy szép lány, bár kissé fiatal volt hozzám, de szívesen elbeszélgettem volna. Sétáltam a nagyszüleimhez egy lány kutyát sétáltatott, aranyosnak tűnt (a lány is) és boltban is láttam egy lányt, cicanadrágban volt az pedig nagyon a gyengém. De mégis mit mondhattam volna nekik? :(

2016. máj. 5. 19:31
 10/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem kell minden útbaeső lányt leszólítani... Olyanoknál kezdeményezz, akiknél látod, hogy van valami visszajelzés! Bocs, de ilyenkor a lányok is azt gondolják, hogy "na, ez is minden virágra rászáll". Nekem se kellene olyan, akinek kb bárki jó, csak mert puncija van. Ebben semmi különleges sincs, semmi varázs, semmi fűszer.

Továbbá szerintem nem kell randira "apróságokat" vinni. Lehet, hogy te ezt kedveskedésnek fogod fel, de a másik oldalról ez inkább megvesztegetésnek tűnik, meg hogy ezzel akarsz hízelegni. És olyan béna is, amikor ott marad a kezedben valami, amit el sem tudsz tenni sehová. Bőven elég, ha randi alkalmával meghívod egy kólára.

Egyébként úgy összességében is túlliheged ezt az egész csajozást, és ez a görcsösséget valószínűleg a kisugárzásodban is benne van.

2016. máj. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!