Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ne játsszam meg magam ismerkedésnél, úgy is találok barátnőt, hogy ha magamat adom?
Én is így vagyok, de én nem is közelítek. Mindig jön aki hozzám való és megszeret. Hogy miért, nem tudom. Pedig randa vagyok, csóró, dagadt stb.
De én se játszok különleges meccseket.
Szerintem ne játszd meg magad.
"nagyon kedvesen szokott közeliteni a nőkhöz, semmi taktika, csak az őszinte magamat adom"
De azért nem kell őket rögtön letámadni az érzéseiddel. Ha az alatt azt érted, hogy szerelmet vallasz egy nap után. De ha nem önmagadat adod, akkor te se leszel boldog.
Pont ez a dilemma nálam is,hogy mikor teljesen bunkó voltam a nőkkel,akkor felfigyeltek rám.
De sajnos egy kedves,normális srácnak teremtettek,neveltek,így meg semmi esélyem egyetlen nőnél sem sajnos... :/
A kedvesség semmire nem jó a nőknél sajnos manapság,ha meg bunkó vagy,akkor meg egyből futnak utánad a nők...
Ki érti ezt...
24/F
Igen, játszd meg maga. Példa is mutatja, hogy a mostani személyiséged nem a nők kedvence.
Ne járj úgy mint mi, akik a sokadik munkahelyükön hallgatják, hogy milyen a dugás, de csak elméleti tudásunk van róla, gyakorlati nincs. Pedig közelebb vagyunk a 30hoz, minta 20hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!