Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ne játsszam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ne játsszam meg magam ismerkedésnél, úgy is találok barátnőt, hogy ha magamat adom?

Figyelt kérdés
Én egy kedves, szolid, aranyos fiú vagyok, aki nagyon kedvesen szokott közeliteni a nőkhöz, semmi taktika, csak az őszinte magamat adom, hát sajnos nincs is sikerem, így a nők terén vissza is szoktak utasítani :( Viszont nagyon szeretem a pszichológiát, és talán ezért nagyon jól tudom játszani a kicsit bunkós, lezser, nagyszájú pasi stílust is, de az nem én vagyok, viszont így jöttek már össze nők igaz hosszú kapcsolat nem lett belőle :(
2015. szept. 4. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. 29 évesen még nem voltam nővel.
2015. szept. 4. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, de én nem is közelítek. Mindig jön aki hozzám való és megszeret. Hogy miért, nem tudom. Pedig randa vagyok, csóró, dagadt stb.

De én se játszok különleges meccseket.

2015. szept. 4. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha megjátszod magad, abból hosszútávú kapcsolat nem lesz. Én mindig magamat adom, lesz ami lesz, kedves szoktam lenni a lányokkal, de nem durván, hanem finoman. Vagyis nem ugrálom körbe mint egy pincsikutya, nem akarom ilyen erőszakosan birtokolni, nem írogatok állandóan neki, hanem csak úgy simán apró gesztusokat teszek felé, néha meglepem, figyelmes vagyok, ilyesmik. Olyan lassú víz partot mos típus vagyok, sosem akarom lerohanni a lányt, hanem szépen lassan közeledek felé, jelzem neki hogy tetszik, aztán ha látom rajta, hogy kölcsönös, akkor egy váratlan pillanatban megcsókolom.
2015. szept. 4. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne játszd meg magad.

"nagyon kedvesen szokott közeliteni a nőkhöz, semmi taktika, csak az őszinte magamat adom"

De azért nem kell őket rögtön letámadni az érzéseiddel. Ha az alatt azt érted, hogy szerelmet vallasz egy nap után. De ha nem önmagadat adod, akkor te se leszel boldog.

2015. szept. 4. 16:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont ez a dilemma nálam is,hogy mikor teljesen bunkó voltam a nőkkel,akkor felfigyeltek rám.

De sajnos egy kedves,normális srácnak teremtettek,neveltek,így meg semmi esélyem egyetlen nőnél sem sajnos... :/

A kedvesség semmire nem jó a nőknél sajnos manapság,ha meg bunkó vagy,akkor meg egyből futnak utánad a nők...

Ki érti ezt...

24/F

2015. szept. 4. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, játszd meg maga. Példa is mutatja, hogy a mostani személyiséged nem a nők kedvence.

Ne járj úgy mint mi, akik a sokadik munkahelyükön hallgatják, hogy milyen a dugás, de csak elméleti tudásunk van róla, gyakorlati nincs. Pedig közelebb vagyunk a 30hoz, minta 20hoz.

2015. szept. 4. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ér annyit a dolog, hogy szerepet játssz egy csaj kedvéért, aki talán (de inkább talán nem) össze fog jönni. Nincs értelme, többet veszítenél a dologgal mint amennyit nyernél.
2015. szept. 4. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Amit most csinálsz, az sem te vagy, azt is csak tanultad valahol (tudatosan vagy tudattalanul).
2015. szept. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!