Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ijesztő, ha egy pasi "barátnőt akar találni"?
Szerintem annyira rossz hozzáállás, hogy barátnőt akar horgászni, és utcán, buliban, hozzám is odajön, hatszáz másik csaj mellett. Tök mindegy, csak az egyik végül jöjjön össze vele... Mitől kéne úgy éreznem, hogy különleges vagyok neki? Én jöttem szembe vele először? Én nem koptattam le először? Ennyi lesz az egyetlen előnyöm másokkal szemben?
Ez csak szerintem fura? Én vagyok az egyetlen, aki így nem jönne össze pasival?
Az emberek amúgy miért nem hagynak időt a másik megismerésére? Miért "párt akarnak találni"? Miért nem ismerkednek, haverkodnak, aztán ha érzik azt a pluszt, akkor HA MÁR ISMERIK EGYMÁST (hiszen hogy máshogy döntöd el, hogy valakivel össze akarsz-e jönni??) akkor megpróbálni randizni, összejönni? Olyan sok pasi panaszkodik, hogy a nők csak a külsőt nézik. De mi más alapján döntsön a nő, egy ismeretlennel szemben? Miért sajnálják az időt ismerősi kapcsolat kialakítására, mielőtt tovább lépnének?
Kicsit lassítsunk le! :'D
A barát és barátnő dolog legjobb tudásom szerint úgy működik, hogy az egyik fél randevúra inti a másikat, ezzel jelzi a szándékát, hogy esetleg, ha minden úgy alakul, és megvan a szimpátia, akkor akár többet is el tudna képzelni barátságnál. Csak szerintem lenne rossz taktika fél évig barátkoznom egy lánnyal, majd kibökni, hogy én igazából többet szeretnék?
Az a személy, akit te felvázoltál, inkább ágyast szeretne találni, és nem barátnőt. Habár biztos van olyan, aki hosszútávra tervezne, és minden második lányt leszólít, de az már inkább az elkeseredett kategória, viszont papíron azzal sincs szerintem semmi gond, és el is mesélem, hogy miért.
Kicsivel több, mint három éve magányosnak éreztem magam, szerettem volna egy háziállatot, de konkrét elképzelésem nem volt. Történt akkor, hogy az egyik osztálytársnőmnek szült a macskája, és felajánlott egy cicát nekem elvitelre. Kapva az alkalmon, válogatás nélkül megmondtam neki, hogy kérek egyet, legyen az bármelyik. Ott akkor kaptam egy kis fehér pamacsot, aki nélkül ma nem is tudom hol lennék, hiszen majdhogynem fiamként szeretem.
Tudom, hogy a két dolog nem ugyanaz a szitu, félre ne érts. Ezzel csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy nincs azzal gond, hogy te a mesebeli hercegre vágysz, hogy majd az unokáidnak elmesélhesd, hogy nagyapa hogy akasztott téged horogra, de nem minden kapcsolathoz kell könyvbe illő történet ahhoz, hogy az különleges legyen.
21/F
Szerintem, aki "barátnőt akar találni" úgy, ahogy leírtad, az:
- komolytalan, felszínes,
- alkalmi kapcsolatot keres,
- társfüggő,
- görcsös,
- pofáraesik.
A fentiek közül egyik-másik, vagy mind érvényes rá. :)
Köszi a válaszokat.
Nem tudom, én eddig Mindkét pasimmal több év barátság után jöttem össze. Ismertük egymást, tudtuk egymás jó és rossz tulajdonságait. Én nem tudom elképzelni, hogy 4-5 randi után azt érezzem, hogy valakit szeretek. Az a 4-5 randi arra elég, hogy eldöntsem, van-e értelme megismerni az embert. És nem, itt még szó sincs kapcsolatról vagy szerelemről. Kinek lenne türelme egy évig randizgatni egy lánnyal? Viszont "csak úgy" havernak lenni, miért ne?
Engem is "friend zone"-olt már pasi aki iránt már épp kezdtem többet érezni. Nem kellemes érzés, de ment tovább az élet. Azóta elkerültünk az ország más pontjaira, nem láttam régóta, de még mindig haverként tartom számon. Nem vesztettem semmit vele kapcsolatban, de nyertem valakit, akivel valószínűleg mindig nagyon jó viszonyban leszek. Nem pedig csalódott vagyok, mintha randik után derült volna ki, hogy nem illünk össze, és nem találkoznánk szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!