Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ijesztő, ha egy pasi "barátnőt akar találni"?
Szerintem annyira rossz hozzáállás, hogy barátnőt akar horgászni, és utcán, buliban, hozzám is odajön, hatszáz másik csaj mellett. Tök mindegy, csak az egyik végül jöjjön össze vele... Mitől kéne úgy éreznem, hogy különleges vagyok neki? Én jöttem szembe vele először? Én nem koptattam le először? Ennyi lesz az egyetlen előnyöm másokkal szemben?
Ez csak szerintem fura? Én vagyok az egyetlen, aki így nem jönne össze pasival?
Az emberek amúgy miért nem hagynak időt a másik megismerésére? Miért "párt akarnak találni"? Miért nem ismerkednek, haverkodnak, aztán ha érzik azt a pluszt, akkor HA MÁR ISMERIK EGYMÁST (hiszen hogy máshogy döntöd el, hogy valakivel össze akarsz-e jönni??) akkor megpróbálni randizni, összejönni? Olyan sok pasi panaszkodik, hogy a nők csak a külsőt nézik. De mi más alapján döntsön a nő, egy ismeretlennel szemben? Miért sajnálják az időt ismerősi kapcsolat kialakítására, mielőtt tovább lépnének?
"Egyébként ha leszólít egy férfi az utcán, s megkérdezi, merre van X kerület, Y utca, az még nem jelenti azt, hogy egyből feleségül is akar venni."
Jaj már, nyilván nem a "merre van xy utca" meg "van tüzed?" jellegű leszólításokra gondoltam, azt hittem egyértelmű :D
? Ha megkérdezi merre van valami, van van-e tüzem, akkor gyorsan a lehető legkevesebb szóban válaszolok, majd megyek tovább.
Komolyan valaki ezzel kezd csajozáskor? :D
"Ha nekem most nincs 1 lány barátom sem akkor minimum 1-2 évet kéne várni arra ,hogy legyen kapcsolatom?"
De tényleg összejönnél, párkapcsolatban lennél egy kvázi ismeretlennel?
Én nem tudnék együtt lenni egy olyan emberrel, akivel évek óta ismerjük egymást :). Ha nem érzem azt az aha-érzést legalább az első hónapban (de sokkal inkább az első két-három találkozáskor), akkor annak a kapcsolatnak semmi esélye. De eleve gyanús, ha az első randin nem érzem azt a pluszt. Ez közel sem jelenti azt, hogy az első randi már a barátnője vagyok.
Minden ember és kapcsolat más. 3 hónap alatt 5 pasival randiztam, és pár másik is volt betervezve mire rátaláltam a barátomra, szeretjük egymást, és bizton állíthatom, jobban ismer, mint sok többéves ismeretségem. Amint pedig megéreztem, hogy ezzel a férfival szeretnék együtt lenni, és ennek reális alapja is van, lemondtam a többi randit. Van olyan, akivel összehaverkodtam ezek közül az emberek közül, volt, akivel többé nem beszéltünk. Volt, akivel azért nem randiztam többé, mert én nem kedveltem meg, volt, aki engem nem. Ismerkedtem, de nem mindenáron akartam párt találni.
Amikor összejöttünk, már nem volt ismeretlen nekem. Pedig ez elég hamar megtörtént, ami mindkettőnket meglepett. Nem a külsejét néztem. Hanem azt, mennyi mindenről tudunk beszélgetni, min tudunk együtt nevetni, mi a közös bennünk, és a különbségeink mennyire választanak el minket egymástól.
Nem attól lesz igazán különleges valaki a párjának, hogy évekig ismerkedtek, csak utána randiztak, és még az után összejönnek. Ehhez sok idő sem kell feltétlenül.
Ha neked így esik jól kapcsolatot kialakítani, teljesen rendben van, és ehhez nagyon sok sikert és boldogságot kívánok. De nem mindenki gondolkodik így, és ami a legfontosabb: nem mindenki érzi így, ami így van rendjén. Ameddig nem erőszakos valaki, addig bármilyen ismerkedési mód rendben van, és meg fogja találni hozzá a megfelelő partnert.
Kedves Kérdező!
Eddig az volt a bajotok, hogy a pasik csak rinyálnak, sírnak, és nem keresgélnek barátnőt, hanem idejönnek panaszkodni. Tessék, azt teszik amit mondtatok, keresnek, igyekeznek, próbálkoznak. Most meg akkor ez a bajotok???
Na elmentek ti a... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Úgy látom 29-es elfelejtette bevenni a gyógyszerét...
No mindegy. Alapvetően egyet értek veled. Én se szeretem ha valaki mindenkinél bepróbálkozik az komolytalan vagy maga se tudja mit akar esetleg olyan kangörcse van, hogy már mindegy neki. Egyik verzió se túl hízelgő.
Szerintem mindenki ismerkedjen úgy ahogy jó esik neki, de tartsa tiszteletben ha a másik elutasítja. Az én fő problémám, hogy görcsös az egész. Nem érzem az új élmények, tapasztalatok iránti vágyat. Csak ez a frusztrált párkeresés. Értem miről ír a kérdező, de csúnyán ledorombolták mikor a baráti kapcsolatot említette. Nálam is baráti ill munkakapcsolatból lett mindíg párom és sosem nyúltam nagyon mellé. Ez nem követendő, és szerintem a kérdező sem így értette. Csak példa. Megvan az előnye. Míg sokaknál azt látom, hogy üzleti szemlélettel elrohan az emberek mellett míg keresi a tökéletes barátnőt közbe saját magára se jut ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!