Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ijesztő, ha egy pasi "barátnőt akar találni"?
Szerintem annyira rossz hozzáállás, hogy barátnőt akar horgászni, és utcán, buliban, hozzám is odajön, hatszáz másik csaj mellett. Tök mindegy, csak az egyik végül jöjjön össze vele... Mitől kéne úgy éreznem, hogy különleges vagyok neki? Én jöttem szembe vele először? Én nem koptattam le először? Ennyi lesz az egyetlen előnyöm másokkal szemben?
Ez csak szerintem fura? Én vagyok az egyetlen, aki így nem jönne össze pasival?
Az emberek amúgy miért nem hagynak időt a másik megismerésére? Miért "párt akarnak találni"? Miért nem ismerkednek, haverkodnak, aztán ha érzik azt a pluszt, akkor HA MÁR ISMERIK EGYMÁST (hiszen hogy máshogy döntöd el, hogy valakivel össze akarsz-e jönni??) akkor megpróbálni randizni, összejönni? Olyan sok pasi panaszkodik, hogy a nők csak a külsőt nézik. De mi más alapján döntsön a nő, egy ismeretlennel szemben? Miért sajnálják az időt ismerősi kapcsolat kialakítására, mielőtt tovább lépnének?
Törpi:
Ne akarj mindenkinek megfelelni. Az lehetetlen. A kerdezonek igy tetszik, másnak meg úgy. Van akinek a kigyurt fiu tetszik, van akinek a macis. Van akinek a humorosabb, van akinek a komoly...
A kérdésben írt probléma már nekem is feltűnt.
Oké, nem azt mondom, hogy mindenki az akár nem is létező baráti köréből válasszon.
De ne is a nagy számok törvényében bízzon!
Egész más íze van annak, ha valaki lemegy bulizni a haverokkal, és iszogatnak a sarokban és közben meglát, megtetszem, megszólít, mint annak, ha úgy jön oda hozzám, hogy pontosan láttam, hogy előttem a mellettem lévő csaj koptatta le, azelőtt pedig az őmellette lévő. Ez megalázó és halálosan kiábrándító.
Plusz: nem nagyon tudok olyat, akinek ez az ismerkedési módszer bejött volna. Egész konkrétan egyet sem!
22:32, örülök hogy ennyivel elintézted a dolgot, meg se lep hogy nem adsz ésszerű magyarázatot. Kb. erre számítottam. De remélem, nem képzeled,hogy bármit jól megaszondtál bárkinek.
Nem akarok megfelelni mindenkinek, csak nem tudom feloldani ezt az önellentmondást. Egyszer azt kapjuk, hogy próbálkozzunk, mert ha csak kesergünk, nem oldódik meg semmi, most meg azt kapjuk hogy taszító az, ha próbálkozunk.
Komolyan érdekelne, ezt a bizonyítványt hogyan, mivel magyarázzák ki, és akkor mégis micsináljon egy szingli pasas. A legegyszerűbb természetesen nyilván az volna amit a 22:32-féle stikkes emberkék gondolnak, hogy a szingli férfiak egyszerűen dögöljenek meg, oszt probléma letudva.
" Nem akarok megfelelni mindenkinek,
csak nem tudom feloldani ezt az
önellentmondást. Egyszer azt kapjuk,
hogy próbálkozzunk, mert ha csak
kesergünk, nem oldódik meg semmi,
most meg azt kapjuk hogy taszító az,
ha próbálkozunk."
Még mindig nem érted? Nem vagyunk egyformak. Ne akarj mindenkinek megfelelni, de irtam már...
Fiuknak se ugyanazok a csajok tetszenek...
Hát, én soha senkinek nem tanácsoltam, hogy ismerkedjen és próbálkozzon minden csajnál aki szembejön. Köszi, részemről semmi ellentmondás nincs. Nyilván van aki szerint nem fura és nem megalázó a futószalagon ismerkedés.... A kérdésem annyi volt, hogy van-e aki úgy gondolkozik mint én.
Amúgy "barátság" alatt nem feltétlenül majdnem testvéri kapcsolatot értettem. :D Hanem valami haverságot.
" Csak a kérdező
egyéni véleményéről van szó, így
nincs joga prédikálni, meg
megmondani, hogy mit tegyenek az
emberek."
Igy van, jol latod.
Nyilvan nem csak neki ez a velemenye de attol még nem lesz ez a szent és elfogadott vélemény...
" Hiába mész te oda 400
lányhoz, hogy "jó a segged, kő kóla?",
nagy valószínűséggel nem jársz
sikerrel. "
Ó dehogynem! 400 az rengeteg. Lesz közte aki szobára menne vele. Több is. A problema hogy oda se mer menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!