Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ha a lány egyértelművé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a lány egyértelművé teszi, hogy akar veletek párkapcsolatot, az ijesztő?

Figyelt kérdés
Randizok egy sráccal, aki nem tudja, hogy mit akar velem kezdeni. Azt mondja, hogy szeret, de fél hogy nem tudna elég időt fordítani most egy párkapcsolatra. (tanul, dolgozik mellette, fontosak neki a barátai és van még pár hobbija is emellett) Én ezt alapvetően megértem és mivel nekem is sok elfoglaltságom van, nem szeretnék állandóan a nyakán lógni. Ha megmondom neki, hogy szeretnék egy normális párkapcsolatot vele és megértem, hogy kevés az ideje, az inkább ijesztő, vagy mozdíthatja pozitív irányba a dolgokat? 23/L
2014. nov. 24. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:

ha megmondta, hogy nem akkor nem...én heti 60 vagy 68 órát dolgozom, ezek melett még kondizni is járok és netezni is szoktam, a sportról már le kellett mondanom és ugyanígy az aktív párkapcsolatról is. Ebből állnak a sok helyen a húszas éves, tanulsz majd dolgozol ezerrel a szebb jövőért. Nekem eddig minden úgy alakul ahogy elterveztem kb., majd feljebb kerülök komolyabb beosztásba ahol heti 40 órát fogok dolgozni és lesz időm családot alapítani, ennyi, lehet Ő is így van vele. Értsétek meg nők, egy férfi simán lehet annyira elfoglalt életvitelű, hogy még a kapcsolat előtt tudja, hogy nem szabad elkezdeni, mert nem tudja rendesen csinálni és szarul fog végződni!

25/F

2014. nov. 24. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Mar a kerdest elolvasva is majdnem betojtam.
2014. nov. 24. 13:02
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válasz. hát én megértem, amit írtál, csak szerintem a párválasztás az nem attól kéne, hogy függjön, hogy épp sok a dolgom, vagy nem, hanem ha jön, akkor jön...
2014. nov. 24. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztő. Sőt, én is eléggé bizonytalan típus vagyok, akinek kell a megerősítés.
2014. nov. 24. 13:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebben semmi rémséges.

Max eldönti magában, hogy mi is legyen akkor.

lássuk csak..mi is legyen hümm hümm...

háát mondjuk lehet...

a, próbáljuk meg azt a kapcsolatot

b, hümm úgy teszek mint aki komoly kapcsolatot akar és így lesz szexpartnerem

c, háát inkább hagyjuk, vagy 1x azért le kéne feküdni vele?? na itt kicsit vacilál a csávó

2014. nov. 24. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
beteg ember aki a munkája miatt nem törődik a magánéletével!
2014. nov. 24. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amit fontosnak tart. Ha tényleg veled szeretne lenni, akkor megoldaná. A hobbira vagy a barátokra szánt idejének egy részét veled is tölthetné. Sajnálom, de úgy tűnik, ilyen típusú megoldásokon nem gondolkodik. Ennek ellenére beszélhetsz vele erről, de ne erőltess semmit. Ekkor nagyobb az esélyed, hogy komolyan elgondolkodik a kapcsolatotok jövőjén.
2014. nov. 24. 13:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezen az első hozzászóláson jót nevettem:" Nekem eddig minden úgy alakul ahogy elterveztem kb., majd feljebb kerülök komolyabb beosztásba ahol heti 40 órát fogok dolgozni és lesz időm családot alapítani"

Mennyire naív......40 óra...hahahahha

Ha nem tud veled mit kezdeni, akkor nem érdekled egy kicsit sem!!!Hagyd ott és keressél egy srácot aki nem homokos!!

2014. nov. 24. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
vesztenivalód nincs. engem megnyugtatna.
2014. nov. 24. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem ijesztő, sztem korrekt és egyenes. Meglepő lehet, hogy egy nő ilyen egyenesen beszél ilyesmikről, mert nem szokásuk, de sztem jó ötlet. 30 F

Én örülnék egy ilyen barátnőnek! ;) Különösen, hogy nem akarna megfojtani...

2014. nov. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!