Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha a lány egyértelművé teszi, hogy akar veletek párkapcsolatot, az ijesztő?
ha megmondta, hogy nem akkor nem...én heti 60 vagy 68 órát dolgozom, ezek melett még kondizni is járok és netezni is szoktam, a sportról már le kellett mondanom és ugyanígy az aktív párkapcsolatról is. Ebből állnak a sok helyen a húszas éves, tanulsz majd dolgozol ezerrel a szebb jövőért. Nekem eddig minden úgy alakul ahogy elterveztem kb., majd feljebb kerülök komolyabb beosztásba ahol heti 40 órát fogok dolgozni és lesz időm családot alapítani, ennyi, lehet Ő is így van vele. Értsétek meg nők, egy férfi simán lehet annyira elfoglalt életvitelű, hogy még a kapcsolat előtt tudja, hogy nem szabad elkezdeni, mert nem tudja rendesen csinálni és szarul fog végződni!
25/F
Nincs ebben semmi rémséges.
Max eldönti magában, hogy mi is legyen akkor.
lássuk csak..mi is legyen hümm hümm...
háát mondjuk lehet...
a, próbáljuk meg azt a kapcsolatot
b, hümm úgy teszek mint aki komoly kapcsolatot akar és így lesz szexpartnerem
c, háát inkább hagyjuk, vagy 1x azért le kéne feküdni vele?? na itt kicsit vacilál a csávó
Ezen az első hozzászóláson jót nevettem:" Nekem eddig minden úgy alakul ahogy elterveztem kb., majd feljebb kerülök komolyabb beosztásba ahol heti 40 órát fogok dolgozni és lesz időm családot alapítani"
Mennyire naív......40 óra...hahahahha
Ha nem tud veled mit kezdeni, akkor nem érdekled egy kicsit sem!!!Hagyd ott és keressél egy srácot aki nem homokos!!
Nem ijesztő, sztem korrekt és egyenes. Meglepő lehet, hogy egy nő ilyen egyenesen beszél ilyesmikről, mert nem szokásuk, de sztem jó ötlet. 30 F
Én örülnék egy ilyen barátnőnek! ;) Különösen, hogy nem akarna megfojtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!