Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezem egy fiútól, hogy mit akar tőlem, az tényleg ijesztő, meg sértő?
akkor csak lehet beijedt...de lehet az is, hogy csak szórakozott...
mit mondott miért nem tudott elhívni?
És akkor lehet, annyira beszart, hogy emiatt hagy futni? Az tiszta baromság lenne, nem?
Elutazott. De már itthon van.
hát simán lehet, hogy megijedt...
én 7 évig depressziós voltam, nem akartam kapcsolatot, találkoztam egy nagyon kedves lánnyal akinek igazából a mosolya tetszett meg az első pillantásra...elég sok időt és energiát fektettem bele, hogy megismerjem elég sok idő volt vele felvenni a kapcsolatot, mert nem ismertem, csak egyszer láttam és tudtam, hogy meg akarom ismerni...és amikor egyértelmű jeleket adott meghátráltam, mert rájöttem, nem állok készen egy kapcsolatra...
tehát mint hasonló eset átélője, úgy mondom simán megijedhetett...igaz nálam volt lelki háttere...
de lehet nála is van valami amiről nem tudsz...
mennyi idősek vagytok am?
am lehet már rég megbánta, hogy nem hívott el...
Fú, akkor tényleg én csesztem el. Hát én csak segíteni akartam a kérdésemmel, de akkor ezek szerint pont az ellenkező hatást értem el.
21 évesek vagyunk.
Én személy szerint szeretem ha valaki nyílt lapokkal játszik és egyből rátér a lényegre.
Lehet nem akart többet mint barátság de ez akkor nem magyarázza a kétértelmű dolgokat...
Ha úgy érzed hogy neked megéri ebbe a srácba időt fektetni még akkor írj rá megint, de légy most céltudatos.
depivel megértem a dolgot még, de mit te másik, nem mindenki ámítástechnikus ám, ha sokat beszélgetsz vele, akkor szted a mi a lóf***t akarhat tőled? Biztos unatkozik mindig, és csak te vagy kéznél, nem? :D Elpuskáztál egy jócsajt.
Te meg Kérdező csaj, ha ennyitől vki elfut, akkor az egy gyáva kisp**s, én rávágtam volna, h téged akarlak, és kész. :) Én meg azt hittem, h én vagyok béna, de látom gyűlünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!