Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem ijesztő, ha egy pasi "barátnőt akar találni"?
Szerintem annyira rossz hozzáállás, hogy barátnőt akar horgászni, és utcán, buliban, hozzám is odajön, hatszáz másik csaj mellett. Tök mindegy, csak az egyik végül jöjjön össze vele... Mitől kéne úgy éreznem, hogy különleges vagyok neki? Én jöttem szembe vele először? Én nem koptattam le először? Ennyi lesz az egyetlen előnyöm másokkal szemben?
Ez csak szerintem fura? Én vagyok az egyetlen, aki így nem jönne össze pasival?
Az emberek amúgy miért nem hagynak időt a másik megismerésére? Miért "párt akarnak találni"? Miért nem ismerkednek, haverkodnak, aztán ha érzik azt a pluszt, akkor HA MÁR ISMERIK EGYMÁST (hiszen hogy máshogy döntöd el, hogy valakivel össze akarsz-e jönni??) akkor megpróbálni randizni, összejönni? Olyan sok pasi panaszkodik, hogy a nők csak a külsőt nézik. De mi más alapján döntsön a nő, egy ismeretlennel szemben? Miért sajnálják az időt ismerősi kapcsolat kialakítására, mielőtt tovább lépnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!