Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok , 1 éve dolgozom régóta sportolok, elég izmos vagyok es a testzsír százalékom sincs az egekben. Ráadásul minden ismerősöm ( meg a lányok is) mindig megjegyzik mennyire jóképű vagyok. Ezen kívül kedves vidám vagyok. Már évek óta nincs barátnőm, es megvallom őszintén hiányzik egy komoly kapcsolat. De nem értem miert nem közeledik senki sem aki nekem is szimpatikus.. Mindig normális vagyok a lányokkal és nem nyomulok de ha kell teszek az ügy érdekében.
Egyszerűen tanácstalan vagyok.. Velem van a baj? Az emberekkel , vagy a sors nem akarja?
2015. aug. 9. 03:15
1/3 anonim válasza:
A fiúknak kell tenni lépéseket....
Még van időd megtalálni a társad ,még nagyon fiatal vagy,sok sikert kívánok!
2/3 anonim válasza:
Egyértelmū, hogy nem veled van a baj.
3/3 salalla11 válasza:
Egyetértek, szerintem sincs veled semmi baj. Egyszerűen csak lehet, hogy nem volt szerencséd. De ne add fel! Előbb utóbb megtalálod az igazit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!