Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy ennyi a 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

Figyelt kérdés
Szinte minden 2. ember az, ahogy látom a környezetemben. Aki meg házas, nagy eséllyel elválik. Miért? Nincs tolerancia?
2016. máj. 1. 09:36
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

25 éves koromig nem jött össze semmi, pedig próbálkoztam amennyire a tanulmányaim és a munkám engedte. Majd 4 év munkanélküliség következett, ami az esélyeimet 0-ra redukálta.

A gyerekkori barátoktól már elszakadtam, egyetemi haverok szintén szétszórva a nagyvilágban, aki közelebb lakik (80-100-120km) házas a bulizás kizárva, munkahelyemen mindenki 50-es, vagy öregebb.

Vakrandi, kulcs-zár randi, stb. mind a pénzről szól, illetve a pótapa keresésről, a felhozatal sem az igazi főként leharcolt 40-50 közöttiek próbálják a 25-35-ös korosztályt behálózni. Köszönöm ebből nem kérek!

33F

2016. máj. 1. 13:04
 42/51 anonim ***** válasza:
én 24 vagyok két nőm volt az egyik még tini koromban a másik tavaly. sokat próbálkoztam élőben meg neten de a 20 as korosztálynak nem kellek nincs meg az elvárt egzisztencia ! de az ilyen kitombolt 30-40 éves nőknek kellenék meg kis gyerekes anyukáknak kösz inkább jobb egyedül akkor
2016. máj. 1. 13:11
 43/51 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos nincsen társam,nem létezik :(

kitartóan kerestem,keresem...

Oka.: lelkisérült,impotens és aszexuális férfit szeretnék társamnak!

aki komoly, kedves,megbízható,hűséges,szerethető,szorgalmas nálam a első értékek a nyerők! nagyon fontosak a belső értékek!

30 aszexuálisN

Sajnos nem létezik,ilyen....

Nem találjuk egymást az életben!

2016. máj. 1. 13:40
 44/51 anonim ***** válasza:

28: Tényleg sok ilyen férfit ismersz?

Én olyanokat ismerek, akik nyíltan ellenségesek velem akár szinglik, akár nem.

Nem adtam rá okot.

2016. máj. 1. 13:42
 45/51 anonim ***** válasza:
66%
#43-as trollnak gyenge vagy
2016. máj. 1. 13:48
 46/51 Titusztitusz ***** válasza:
44-es...Tényleg sok ilyet ismerek...Még az egykori évfolyamtársaim, barátaim közzül is...Azaz a 40-es korosztálybol...De ami a legjobban érthetetlen nekem az az, hogy rengeteg 20-as éveiben járó fickót is látok, akiket "hidegen hagynak" a hölgyek...21-22 éveseket, rengeteget...Hát...Ha visszaemlékezek az én egykori éveimre, azért 22 évesen(!!) úgy tombolt bennem a tesztoszteron, hogy ahogy mondani szokás, "még az egérlyukba is beledugtam volna sokszor a farkam", már akkor, ha csak néhány napig nem volt nőhöz szerencsém...Mondjuk ezzel így vagyok a mai napig is, de akkor képzeld el mindezt 22(!!) évesen...És akkor látom mindenfelé ezt a sok hormongyenge figurát, akik egész nap tengenek-lengenek, kocsikázással, motorozással, nintendózással, klánháborúzással töltik az idejüket, "a hölgyek meg ugyan kit érdekelnek", jelszóval...Azért nem hiszem el azt, hogy mindennek a TÖMEGES ELŐFORDULÁSA az normális dolog lenne...Valami nagyon nagy baj van ebben a mai világban, és világgal, én azt mondom továbbra is...Nagyon nagy baj...
2016. máj. 1. 16:39
 47/51 anonim ***** válasza:

43-as nem troll

Már dumáltam vele, mikor egyszer feltette ezt a valószínűtlen kérdést és aszexuális, impotens férfit akart keresni.

2016. máj. 1. 16:44
 48/51 anonim ***** válasza:
Nem egy mai jelenség, hogy sok a szingli. Régen az ilyeneket úgy hívták, hogy agglegény és vénlány. Például a településen ahol felnőttem legalább a falu fele egyedülálló volt és nem a 30-40 éves korosztályról beszélek, hanem inkább a most 65-70 évesről.
2016. máj. 1. 16:45
 49/51 anonim ***** válasza:

46: Engem meg rengetegszer kikosarazott a kedvesem, amikor nagyon kívántam őt. Megkérdeztem a fiúbarátaimat, és azt mondta az egyik, hogy nem lehet, hogy túl hamar volt- ez az előző szeretkezéshez képest? Mert ő 3 hetente egyszer szeretkezik, és akkor utána lehet mással foglalkozni 3 hétig. 30 éves fiú mondta ezt...

statisztika is van róla, hogy az utóbbi 15-20 év legkomolyabb szexuális problémája a férfiak libidóhiánya.

Tényleg nem lehet egy jó szexusú férfit fellelni, aki se nem szenvedélybeteg, se nem hazug, és jár szűrésre a partnerei közt.

2016. máj. 1. 16:51
 50/51 anonim ***** válasza:
"hormongyenge figura" :))
2016. máj. 1. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!