Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy ennyi a 35-40 vagy ezen életévek feletti szingli?

25 éves koromig nem jött össze semmi, pedig próbálkoztam amennyire a tanulmányaim és a munkám engedte. Majd 4 év munkanélküliség következett, ami az esélyeimet 0-ra redukálta.
A gyerekkori barátoktól már elszakadtam, egyetemi haverok szintén szétszórva a nagyvilágban, aki közelebb lakik (80-100-120km) házas a bulizás kizárva, munkahelyemen mindenki 50-es, vagy öregebb.
Vakrandi, kulcs-zár randi, stb. mind a pénzről szól, illetve a pótapa keresésről, a felhozatal sem az igazi főként leharcolt 40-50 közöttiek próbálják a 25-35-ös korosztályt behálózni. Köszönöm ebből nem kérek!
33F

Sajnos nincsen társam,nem létezik :(
kitartóan kerestem,keresem...
Oka.: lelkisérült,impotens és aszexuális férfit szeretnék társamnak!
aki komoly, kedves,megbízható,hűséges,szerethető,szorgalmas nálam a első értékek a nyerők! nagyon fontosak a belső értékek!
30 aszexuálisN
Sajnos nem létezik,ilyen....
Nem találjuk egymást az életben!

28: Tényleg sok ilyen férfit ismersz?
Én olyanokat ismerek, akik nyíltan ellenségesek velem akár szinglik, akár nem.
Nem adtam rá okot.

43-as nem troll
Már dumáltam vele, mikor egyszer feltette ezt a valószínűtlen kérdést és aszexuális, impotens férfit akart keresni.

46: Engem meg rengetegszer kikosarazott a kedvesem, amikor nagyon kívántam őt. Megkérdeztem a fiúbarátaimat, és azt mondta az egyik, hogy nem lehet, hogy túl hamar volt- ez az előző szeretkezéshez képest? Mert ő 3 hetente egyszer szeretkezik, és akkor utána lehet mással foglalkozni 3 hétig. 30 éves fiú mondta ezt...
statisztika is van róla, hogy az utóbbi 15-20 év legkomolyabb szexuális problémája a férfiak libidóhiánya.
Tényleg nem lehet egy jó szexusú férfit fellelni, aki se nem szenvedélybeteg, se nem hazug, és jár szűrésre a partnerei közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!