Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 40 évesen egyedül?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi, 40 körül, anyjával él, nincs nője, soha nem is volt.. Honnan vehetem észre hogy pl meleg, vagy pedofil?

2016. ápr. 29. 22:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
Miért kell mindenkire azt hinni hogy meleg csakmert nem volt nője???
2016. ápr. 29. 22:32
 2/26 anonim ***** válasza:
77%

A pedofil egyáltalán hogyan merült fel?

Ha meleg lenne akkor biztosan nem próbálna nőkkel ismerkedni.

2016. ápr. 29. 22:53
 3/26 A kérdező kommentje:
Mert jár hozzám.. Először azt hittem miattam, velem szeretne kapcsolatot... Aztán elkezdte a 14 éves fiam "csikizni"..meg mindig olyan ámulattal nézi pl ha fél meztelen van... Megy zuhizni vagy ilyesmi. Kezd fura lenni. Meg ölelgeti... A kicsi 8 évessel nem ilyen
2016. ápr. 29. 22:57
 4/26 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ha nem téged "csikiz" akkor nemigen van ott semmi keresnivalója.

A 14 éves még nem vágta képen?

2016. ápr. 29. 22:59
 5/26 A kérdező kommentje:
Még nem, de már kerüli. Szóval hozzám még hozzám se ért. Őt meg ölelgeti is ha úgy van. De... Olyan nehéz ilyet feltételezni bárkiről is... Csak annyira fura... Ahogy néz rá.
2016. ápr. 29. 23:01
 6/26 anonim ***** válasza:

Jól van gratulálok.

Ha a gyerek kerülgeti akkor...

2016. ápr. 29. 23:08
 7/26 A kérdező kommentje:
De most komolyan... Honnan szűrjem le hogy az e? Mert csak úgy nem támadhatok neki
2016. ápr. 29. 23:12
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell nekitámadni, ne hívd többé... mi a jó neked ebben?

gyanakszok, (szerintem van alapja), neked nem jó, a fiadnak nem jó, - akkor????

2016. ápr. 29. 23:16
 9/26 anonim ***** válasza:
86%

Ha anyakent ennek csak a gyanuja is felmerulne nem hivnam tobbet ha a gyerek is velem van,nem varnek arra h a gyereket trauma erje,arra sem varnek h eppen lehet h en latom rosszul mert a megerzeseimre hallgatok.

Ha talalkozol egy pasival es neked gyanus Es neha az az erzesed h mondjuk Meg akar eroszakolni te tovabbra is talizol vele h Hatha tevedtel,Meg majd meglatjuk?

Ha igen,az oke vannak Ilyen emberek de a gyerekedert TE vagy a felelos.Erted.O csak egy gyerek,ki van teve kellemetlen helyzeteknek,keruli a pasit et cetera,szal egyertelmu h ez szamara rossz.

Akkor most megis mi a bubanatos f-ra varsz?Nekem gyerekkent volt Egy hasonlo rossz erzesem egy regi csaladi barattal kapcsolatban aki a szuleimmel 30 eve ma baratsagban van.Szar erzesem volt vele kapcs Mert mindig Ugy nezett ram,Meg Ilyen tul szoros olelesek es onnantol kezdve Nem kellett vele talalkoznom,Mert a szuleim belattak hogyha valamit Nem latnak az nem jelenti azt h nincs Es nekik mindig en Es a tesom a prioritasuk.

Ezert jo szulok Es nem azon barkonaznak h most megis pedofil vagy nem hanem megvedik a gyerekuket Es megeloznek dolgokat.

2016. ápr. 29. 23:49
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem hívom, jön magától... Csak úgy nem jönne ha vmin össze vesznènk...
2016. ápr. 29. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!