Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem 40 évesen egyedül?

Figyelt kérdés
Adott egy pasi, 40 körül, anyjával él, nincs nője, soha nem is volt.. Honnan vehetem észre hogy pl meleg, vagy pedofil?

2016. ápr. 29. 22:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

20-as, hiába magyarázod a pedofil kollégádról, hogy az tök normális, nem megöleli a gyereket (14 éves fiú), hanem csiklandozza, és bámulja, ha meztelen, szóval, szerintem menj oda TE , és ölelgesd TE, stb.

Normális szülő nem kísérletezget, hátha nem pedo...

És ha meg sima fatökű hát annyi, vesszen.

Egy felnőtt nőnek nem dolga, hogy megoldja a nyomi szomszéd lelki, szexuális bajait, vagy elferdüléseit.

2016. ápr. 30. 12:40
 22/26 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. A megèrzés az megérzés... Jobb megszabadulni tőle addig amíg nem lesz baj.
2016. ápr. 30. 12:52
 23/26 A kérdező kommentje:
Am én már próbáltam közeledni de inkább hazament... Meg olyan... Érzéketlen volt... Jött a duma, hogy nem akar pofára esni meg neki idö kell... Stb... Megretten ha hozzá érek... Sőt... Volt szexuális probálkozás is... De az se hatotta meg... Nem állt fel neki.. Szóval kuka...
2016. ápr. 30. 12:56
 24/26 omba ***** válasza:
79%

Én is azon gondolkodom, hogy ne kísérletezz a gyerekeddel, 14 évesen már bőven serdül, nagyon nem való neki, hogy egy férfi tapizza, vagy csiklandozza, vagy csak bámulja.

És érett nőként meg miért akarnál egy 40-es szűzfiút.

De ha ő se akar téged, akkor főleg igazad van: kuka.

2016. ápr. 30. 13:19
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

Elmondanám h meleg nem 40 évesen lesz az ember.

Több meleget is ismerek egyik se 40. És nem gondolnám h pedofil lenne azért mer v ki az anyával él.

Am a párkapcsolat egyéni döntés nem kényszer ,de valszeg ezt úgy se érted.

Vlaszeg ő soha nem is kart kapcsolatot. De ha neki így jó hagyd békén. Nem a te életed.

2016. ápr. 30. 22:45
 26/26 anonim ***** válasza:
7%

Igaza van a 20-nak, ez csak egy zsalutéglából felépített fal!

Ha rám hallgatsz kettesben hagyod őket egy éjszakára és ott majd kiderül!

Ha az, akkor majd megrontja a gyereket és végre ledől a fal!

Ha nem, akkor meg nincs baj.

2016. máj. 1. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!