Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül már majdnem 1 éve. Normális ez így?
30 éves vagyok és szintén egyedül egy éve,bár nem vagyok szerelmes az exbe.Hagyd a fr@ncba és ne keresd a szerelmet,mert akkor talál rád amikor nem is számítasz rá.
Én is egyedül vagyok,olyannyira,hogy még a "barátaim" is mind falsok és elzavartam őket,szóval még be se tudok ülni velük sehova,vagy elmenni bármerre.Ne görcsölj ezen.Jön az majd meglátod.Ráérsz szülni.Mire akarsz gyereket?A válságra?
Igen, igazából nem is gyereket akarok, hanem társat... De valóban nem jó görcsölni. Csak mindenhol házas férfiakat, ölelkező párokat és flörtölő egyedeket látok, mintha direkt engem akarnának zrikálni, hogy "hehe, neked meg nincs senkid". Tök rossz érzés.
Miért nem szakít? Kérdeztem, azt mondja, hogy már nem szereti a lányt, de sajnálja. Annyira sajnálja, hogy inkább szenved mellette, de nem hagyja el. Hál' isten nem vagyok belé szerelmes, mert akkor emiatt is ki lennék.
na bummm... szerintem ba*sszál bele! ez az oldal tele van ilyen emberekkel.
és akkor több komolysággal. van ez így. de inkább egyedül mint boldogtalanul párban. 1 év szerintem nem sok, kell az idő, hogy az ember átgondoljon mindent. a magány azért jó, mert ha melletted lesz a megfelelő ember akkor értékelni fogod, mert tudod milyen amikor senki sincs melletted.
23f
Én több éve egyedül élek, és néha kifejezetten élvezem az egyedüllétet. Türelem, csak ennyit tudok mondani.
F
kedves kérdező, én is azt tudom Neked tanácsolni, nem kell rágörcsölni erre a témára..majd jönni fog magától...foglald le gondolataidat keres célokat...
Hm...a helyzet h épp melóban vagyok és teljesen egyedül, arra gondoltam beszélgethetnénk kicsit msn en ha van kedved küldj egy privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!