Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néha megragad a bánat hogy egyedűl vagyok és olyankor majdnem órákig nagyon el tudok keseredni? 17F
Nyugi, még nekem se volt csajom, nem is csókolóztam, pedig jól nézek ki, ennek ellenére ált. 5 lánnyal szoktam msnen egyszerre dumálni:)
17f
Velem is volt ilyen,sőt néha most is :/ Én is szeretem másnak elmondani,hogy mi a bajom,mert akkor megkönnyebbülök..:)
Amúgy,ha rád tör ez az érzés,akkor próbálj inkább vmi jóra gondolni,mozdulj ki otthonról,esetleg egyél csokit xD (Nekem attól mindig jobb lesz a kedvem :P xD)
nekem is szokott ilyen érzésem lenni és esténként szintén engem a magány kap el hirtelen h nincs senkim és szenvedek itthon a sötét szobába:S én is elmondom vkinek ha tudom de kicsit segít rajtam csak:S ilyenkor sztem a legjobb lefeküdni aludni, mert akkor eljön álomország:D
17/L
éjjel aludj nappal meg dolgozz, edz, segíts otthon foglald el magad
hétvégente eljárhatsz szórakozni(nem iszunkhányunkbelefekszünk bulira gondolok)
és ha ezt megfogadod nem lesz különösebb gondod
megértelek.
EGYÉL CSOKIT MEG FAGYIT ! :D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!