Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy néha megragad a bánat hogy egyedűl vagyok és olyankor majdnem órákig nagyon el tudok keseredni? 17F
Figyelt kérdés
Néha megragad ez az érzés és olyankor nagyon elkeseredem és semmihez sincs kedvem. :P Ez a dolog bármikor képes elrontani a jókedvem, ez plána éjjel szokott rámtörni... Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még nem volt barátnőm és nagyon sok lány átvert már vagy félreértettük egymás szándékait és még csókolóznom sem sikerült még. :( Jól érzem magam, aztán valamien úton fognál szóba kerül a szerelem, a lányok, romantika stb, akkor aztán ez a dolog teljesen lever. :( Más kamasz is érzik át ilyesmit? Mi lehet ez az érzés? Nagyon rossz, olyan mintha vérezne a szívem és mintha fájna is... Vagy hogy finom illatokról (Pl parfüm) eszembe jutnak azok a lányok akiknek szerettem volna udvarolni de visszautasították a közeledésem. Vagy néha minden oknál fogva úgy érzem mintha velem lenne és érezném a bőre finomságát, vagy ott lenne mellettem és csókra vágyna stb... És gyakran szükségem van arra hogy valakivel beszéljek ezekről az érzésekről, szeretem kiönteni a szívem. :) Mi lehet ez az érzés?2010. júl. 15. 13:27
11/11 anonim válasza:
Írjak vicceket,hogy jobb legyen a kedvetek?XD:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!