Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 40 évesen egyedül?
Tanulj meg nemet mondani neki.
Ha a gyerek rosszul érzi magát a pasi társaságában, akkor az nem véletlen. Vagy mondd el a pasinak ezt, hogy a gyereknek nem tetszik, ha ölelgeti, meg hasonlók.
Ha ilyen felmerülne, a helyedben elhajtanám. Az meg mi, hogy ha nem hívod, akkor is megy? Ne engedd az ajtónék tovább, és kész. Ha nem csinálsz semmit a pasival szemben, ez olyan, mintha adnád alá a lovat!
nők, és a kombinációik....
Ezt utáltam mindig is bennük, kitalálnak magukban egy hülye mesét, és ezen lovagolnak...
Nem lehet egyszerűen, hogy csak szereti a gyerekeket?????
Én is szeretem a gyerekeket, de eszembe nem jutna úgy nézni rájuk, és gyűlölöm a pedofilokat is.
De a meséket kitaláló, meg gyanúsítgató embereket még jobban!
De ha köztetek semmi sincs akkor minek megy Hozzátok milyen apropobol? Egyàltalán hogy és milyen célból ismerted meg?
Én úgy gondolom hogy egy felelősségteljes apa/anya akkor mutatja be a gyerekének az új párját ha ott már nagyon komoly a kapcsolat. Én is így tettem. 1 év után mutattam be de akkor már tudtuk hogy mi végleg együtt maradunk. Nem is volt gond. Imádják a gyerekeim és ő is őket de ilyen amit leírsz ?!
Hát nem onnan, hogy megöleli a fiúgyereket.
40 éves. Nője se volt. Mit vársz? Neked rontson álló répával?
A helyzet az, hogy ezt szokta meg. Ehhez vastag falat kell növesztenie az érzései köré, máskülönben megbolondulna az ember.
És ezt a falat nehéz eltüntetni. Pláne egy nőnek. Legfőképpen egy olyan nőnek, akinek mindenféle sanda gyanúi vannak, bizalmatlan, vagyis ő is épp "falat húz" kettejük közé.
A válasz egyébként egyszerű: menj közel hozzá TE.
Játssz vele TE.
Érintsd meg TE.
Öleld meg TE.
(Persze nem egyszerre, öt perc alatt.)
Ha pozitívan reagál, akkor csak egy omló fal van körülötte.
Ha negatívan - de marad -, akkor erős az a fal.
Ha negatívan - és elmegy -, akkor komolyabb a baj. Ugyan még ez sem jelent semmi biztosat, de a te szempontotokból mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!