Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a környezetemben minden nő foglalt, viszont szingli pasiból annyi van, hogy le lehetne rohanni egész Szíriát velük! Mit tegyek?
Bocs a hülye hasonlatért, de tényleg ez a helyzet. Vidéki nagyvárosban élek, egyetemváros. De sajnos ebben a korosztályban egy csajt sem ismerek aki nem foglalt, viszont a konkurencia nőszerzésre valami iszonyú nagy. A társkeresőktől már rosszul vagyok és az életkedvem is elmegy, persze ott még hatványozottan több a pasi, és a csajok vissza se írnak egy átlagosnak mint én.
Mit csináljak? Költözzek el? Pesten jobb a helyzet?
"hogy le lehetne rohanni egész Szíriát velük" - Obama úr, maga az? :D
Nem jobb pesten sem, ráadásul ott sok az egzotikum férfi akikkel szemben eleve hátrányban vagy (néger, arab, ázsiaiak).
Sajnos ez egy jellemző dolog amit írsz, több oka lehet
1.Több a fiatal férfi, mint nő
2.A "keményebb kanoknak" több nője van egyszerre
3.Sok nő hazudik egy kapcsolatot, csak mert egy foglalt paira vár évekig, semmint hogy veled kezdjen (vagy bárki mással)
4.Rossz helyen élsz
5.ez a világ rendje manapság. (remélem nem)
6.Túl öreg vagy, mint én is - husza évek közepe - és ekkora már nincsenek szabad nők.
Hát akkor rohanjátok le Szíriát:)
Viccen kívül, szerintem utazgass, menj el egy nem olyan messzi szomszéd városba, vagy menj el valami közösen szervezett izére, pl tánctanfolyam vagy főzőtanfolyam (ezeken sok a nő) vagy valamilyen klub, próbálj meg minél több emberrel megismerkedni, hátha akad az újak között egy szingli csaj.
Pesten sem jobb a helyzet, itt túl nagy a választék, és a csajok válogatósak lettek. Társkeresőn 1 csajnak napi 100+ levél megy, ugyanazokkal a dumákkal, nehéz belőle kitűnni, ha mégis sikerül, akkor a csajjal nem kóser valami.
Ha szeretnél erről beszélni, 1-2 tippet/tapasztalatot tudok adni, írj üzenetet, skypeolunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!